Vizitator organizatie Postat Iulie 26, 2009 Partajează Postat Iulie 26, 2009 Am nevoie si eu de putin ajutor de la voi am 2 pic-uri 12F683 si 16F684 din care vreau sa copiez si eu codurile sursa evident sunt protejate la citire.Are cineva idee cum se poate face???sunt nou in domeniu.merci Link spre comentariu
bogdan_ Postat Iulie 26, 2009 Partajează Postat Iulie 26, 2009 mai bine te-ai apuca sa scrii un soft care face acelas lucru. tu crezi ca producatorii aia s-au chinuit sa faca chipurile protejabile degeaba? sau ca protectia e asa de simpla cat sa poti sa o spargi cu o mana de piese ? Link spre comentariu
neutronik77 Postat August 2, 2009 Partajează Postat August 2, 2009 Din pacate, informatia protejata la citire intr-un PIC, nu mai poate fi recuperata. Singura solutie este, ori sa il lasi asa, ori sa il stergi. Link spre comentariu
wangine Postat August 17, 2009 Partajează Postat August 17, 2009 Codurile sursa nu Acelea sunt la programator Eventual hexul din el http://arhiva.elitesecurity.org/t27319- ... tected-PIC Merge varianta aceasta dar nu la toate si mereu Mai arzi din cand in cand :cry: Si cum spunea si colegu' vei ajunge sa faci un alt soft ca acela din el daca te intereseaza Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum