razvan_n Postat Februarie 7, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2010 Intre timp mi-am cumparat un pistol serios, Dremel, tot de la Br---store.Va recomand cu caldura sa va achizitionati un pistol de calitate (nu neaparat Dremel), dupa aceea o sa descoperiti cate se pot face cu el... de la lipit jucarii din plastic (cine are copii sub 5 ani stie despre ce vorbesc), pana la umplut carcase de montaje care trebuie sa reziste la umezeala si vibratii.Am mai pregatit cateva circuite integrate pentru tranzitia de la SMD la "clasic", ca tot am cu ce! Link spre comentariu
razvan_n Postat Septembrie 1, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2010 Am descoperit si silicon fara acid acetic. La Prak---er aveau 2 feluri, de la Henkel (seria Ceresit) si den Braven (parca). Scrie pe el NEUTRU/NEUTRAL, se foloseste pentru metale. L-am probat pe o placa veche cu componente SMD, si pot sa spun ca adera cel putin la fel de bine ca siliconul obisnuit si nu a oxidat nimic. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 1, 2010 Partajează Postat Septembrie 1, 2010 Tubul de silicon e prea mare si dupa ce l-ai desfacut trebuie consumat tot, altfel se intareste in tub destul de repede. Mai practic mi se pare un Glue Gun. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum