Challanger Postat Septembrie 17, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2009 multumesc ptr sfat Oricum am stat si am mai analizat problema asta si cu 120mm ................... nu as castiga prea mult spatiu.asa ca proiectul o sa ramana neschimbat. As mai avea o problema in alegerea amplificatorului.ce imi recomanda-ti??? M-am gandit la un Titanium GZTA 2.500TX http://www.ground-zero-audio.com/englis ... 2500tx.htm sau un Titanium GZTA 1.800MK? http://www.ground-zero-audio.com/englis ... 1800mk.htm Ce spun expertii??? As vrea totusi sa merg tot pe GZ.Acum nu stiu daca cei de la GZ au probleme pe partea de amplificatoare Astept parerile voastre. Link spre comentariu
ionut20 Postat Septembrie 18, 2009 Partajează Postat Septembrie 18, 2009 pai dintre cele 2 poti merge prima .... Titanium GZTA 2.500TX ai fata de a doua cu 25W mai putin in 4 ohmi ... pe tine asta te intereseaza. ... dar in rest sunt cam la fel. Amandoua sunt monoblocuri cu reglaj pe filtrul activ de joase ... si au si remote pe deasupra. Nu stiu preturile dar cred ca prima va fi mai ieftina ca a doua. Iar pentru 25W mergi linistit pe prima. Oricum, daca vrei sunet de calitate si sa si auzi ceva, nu sa auda cei de pe strada, mai mult de 150W ... 250W nu vei da in veci in subb. Link spre comentariu
Challanger Postat Septembrie 18, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2009 diferenta e undeva la 50W.intradevar nu e prea mare.Am mai cautat pe net amplificatoare la ocazii si am mai gasit MAGNAT TRIBAL X ONE (550LEI), MAGNAT RX MONO (650LEI).Stiu ca am scris ca as vrea tot un GZ dar daca gasesc un amplif bun la un pret acceptabil l-as lua.Sau ar fi mai bine totusi sa cumpar unul nou????? Astept parerile voastre si despre aceste amplificatoare la care practic puterea este aceeasi dar preturi diferite. Link spre comentariu
Challanger Postat Octombrie 2, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2009 Fratilor vad ca nu mai raspunde nimeni.am nevoie de ajutor cat mai repede.am gasit un amplificator MAGNAT TRIBAL X FOUR.m-am gandit ca ar merge ptr ceea ce vreau sa-l folosesc eu.ce parere aveti?????merita???l-am gasit la cineva cu 300leiastept un raspuns ca sa-l dau si eu mai departemultumesc Link spre comentariu
Challanger Postat Octombrie 3, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2009 chiar nimeni nu imi poate raspunde??? Link spre comentariu
ionut20 Postat Octombrie 4, 2009 Partajează Postat Octombrie 4, 2009 pai pretul sa zicem ca e ok ... acum trebuie precizat si in ce conditii a fost folosit, cum arata.Daca vrei pentru subb-ul tau, mai bine cumpara-ti un monobloc second, pentru ca nu vei putea lega doar un dif la magnat si sa ai putere maxima disponibila pe el. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum