ionut20 Postat Septembrie 3, 2009 Partajează Postat Septembrie 3, 2009 Bine ionut20.astept o pozaesti multumit de GZTW 30T??... pozele promise. La pretul lui ... sunt mai mult decat multumit. Link spre comentariu
Challanger Postat Septembrie 10, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2009 Super.sa-l stapanesti sanatos.Merge proiectul asta la difuzorul de la pioneer????daca nu merge proiectul asta, ma poti ajuta cu un proiect???Sau sa raman tot pe GZ???Cam asta am vrut de la inceput dar daca e mai bun cel de la pioneer................o sa incerc pioneer.As vrea sa ma apuc cat mai repede de incinta pentru ca am un prieten care fabrica mobila si trebuie sa-l prind luna asta. Link spre comentariu
ionut20 Postat Septembrie 11, 2009 Partajează Postat Septembrie 11, 2009 pai faci cum vrei ... daca vrei GZ folosesti proiectul asta si vei fi multumit de el. Daca vrei Pioneer va trebui sa faci o incinta mai mica decat asta, si inchisa. Asa am gasit pe net .... ca ar fi indicat o incinta de 35Litri inchisa. Mai asteptam parerea celor care fac boxe zilnic....sa ne zica cum suna pioneer-ul mai bine.Incinta mea pentru GZ are aproapte 60Litri volum intern. Link spre comentariu
Challanger Postat Septembrie 11, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2009 Ok mersi multDaca nu o sa fie nimeni care sa ma ajute cu un proiect pentru pioneer o sa merg pe proiectul tau si o sa folosesc un GZ.Nu ma ajuta prea mult volumul de 35L inchis.As vrea totusi un proiect care sa-l respect.Nu ma prea pricep la calculat incinte si de asta vreau ceva gata facut si testat. Link spre comentariu
Extrem Postat Septembrie 12, 2009 Partajează Postat Septembrie 12, 2009 Diferenta intre acest pioneer si ground zero este destul de mica, ea constand doar ca pioneer suna ceva mai tare si ground zero suna mai placut, personal as merge pe un sunet placut, deci din punctul meu de vedere, continua linistit cu GZTW.P.S am ascultat sistemul facut de Ionut, suna foarte bine si la cati bani investesti, chiar te poti mandrii cu el. Link spre comentariu
ari_panterra Postat Septembrie 13, 2009 Partajează Postat Septembrie 13, 2009 Diferenta intre acest pioneer si ground zero este destul de mica, ea constand doar ca pioneer suna ceva mai tare si ground zero suna mai placut, personal as merge pe un sunet placut, deci din punctul meu de vedere, continua linistit cu GZTW.P.S am ascultat sistemul facut de Ionut, suna foarte bine si la cati bani investesti, chiar te poti mandrii cu el. aici chiar ai dat cu mucii in fasole de unde ai scos si afirmatia asta?e parere propie dupa ce ai lucrat cu ambele modele sau vorbesti din reviste?eu te contrazic,randamentul si fiabilitatea difuzoarelor pioneer depaseste pe cele gz aflate in acelasi segment de pret,dar sti cum e cu gusturile..... Link spre comentariu
Challanger Postat Septembrie 13, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2009 Sincer o sa incerc ambele difuzoare.din cauza ca nu am un proiect ptr difuzorul de la pioneer am facut pasul pentru cel de la GZ.Astept in continuare un proiect pentru Pioneer chiar dak imi fac un GZ. Sau mai intreb inca o data ca nu mi s-a raspuns la intrebare: MERGE PROIECTUL DE LA GZ PENTRU PIONEER??? :jytuiyuPENTRU IONUT20Nu e prea mare incinta de 60L???am vazut pe net incinta de la producator pentru difuzor si are 42L.care e diferenta dpdv al sunetului intre cele doua???? Link spre comentariu
ionut20 Postat Septembrie 13, 2009 Partajează Postat Septembrie 13, 2009 pai nu e chiar 60 de litri. M-am exprimat eu incomplet ... intradevar producatorul zice ca in jur de 42 de litri se recomanda. Daca facem un calcul mic pe schema facuta de mine, de mana pe foaie .... rezulta ca incinta are cam 59 ... 60Litri, asta cu dimensiunile de pe ea.Dar, dupa ce scadem dimensiunine portului, luam in calcul felul in care sunt prinse placile, iese ca volumul este in jur de 53 Litri, din care mai scadem si volumul dislocat de difuzor si de o ramforsare de pe mijloc. Si ne apropiem de ce zice producatorul.Parerea mea e ca o diferenta de 1 .... 5 litri la o incinta nu e chiar atat de important. Pe mine m-a interesat mai mult pozitionarea in portbagaj, pentru a ramane cateva dimensiuni stabilite dinainte in portbagaj. Una peste alta am obtinut ce am vrut. Link spre comentariu
Extrem Postat Septembrie 14, 2009 Partajează Postat Septembrie 14, 2009 aici chiar ai dat cu mucii in fasole de unde ai scos si afirmatia asta?e parere propie dupa ce ai lucrat cu ambele modele sau vorbesti din reviste?eu te contrazic,randamentul si fiabilitatea difuzoarelor pioneer depaseste pe cele gz aflate in acelasi segment de pret,dar sti cum e cu gusturile.....Am lucrat desigur cu ambele(daca stau sa ma gandesc, mi-au trecut aproape toate produsele din gama subwoofere ground zero si pionner, daca esti in domeniu, nu-i nimic deosebit, ajungand la concluzia ca sunt firme mult mai bune gen DD audio, Cactus Sounds etc), avand in vedere ca sunt ieftine, cerintele in Romania sunt mari, in legatura cu randamentul am specificat ca pioneer depaseste seria de la gz, cel putin la entry, si deci, nu prea inteleg de ce esti asa ofensat de afirmatia mea ? Challanger, merge proiectul facut de Ionut si pentru pionner, singurul lucru care trebuie sa-l schimbi este portul, obligatoriu un minim de 30 cm adancime, in rest poate sa ramana asa cum e.Spor la treaba ! Link spre comentariu
Challanger Postat Septembrie 14, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2009 Multumesc IONUT20.O sa merg dupa proiectul tau.deja e in lucru.Daca as modifica portul si as pune asa cum zice EXTREM minim 30cm adancime, nu ar fi probleme deoarece adancimea totala este de 35cm???????? Link spre comentariu
Extrem Postat Septembrie 14, 2009 Partajează Postat Septembrie 14, 2009 Fa-l atunci de 40 cm adancime tubu, de la 31.5 il cotesti si-l lungesti cu inca 8.5 cm, vei avea un boost de la 33 la 50 hz, foarte bun. Link spre comentariu
Challanger Postat Septembrie 14, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2009 ok multumesc multo sa incep in prima faza cu GZ si pe urma o sa ma axez si pe pioneer sa pot sa fac si eu o comparatie.Multumesc pentru ajutor la toata lumea.o sa revin cu poze. Link spre comentariu
ionut20 Postat Septembrie 14, 2009 Partajează Postat Septembrie 14, 2009 spor la lucru! Link spre comentariu
Challanger Postat Septembrie 17, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2009 salut baietiAm primit astazi incinta si mi se pare uriasa.imi ocupa cam tot spatiu in masina.Cred ca o sa gresesc in cele ce urmeaza dar va rog sa nu ma criticati ca nu sunt un atotstiutor al treburilor astea.La ce m-am gandit:Rasfoind pe net am gasit proiectul original (cred) de la GZTW 30T si ma intrebam daca as putea sa combin cele 2 proiecte.adica sa-l las pe cel de la IONUT20 dar sa-i scurtez lungimea de la 600mm la 480mm (lungimea data de proiectul original)Ce ziceti????merge??? e vreo problema?? difera volumul, dar sunetul??? Astept parerile si sfaturile voastre. Link spre comentariu
Extrem Postat Septembrie 17, 2009 Partajează Postat Septembrie 17, 2009 pai nu e chiar 60 de litri. M-am exprimat eu incomplet ... intradevar producatorul zice ca in jur de 42 de litri se recomanda. Daca facem un calcul mic pe schema facuta de mine, de mana pe foaie .... rezulta ca incinta are cam 59 ... 60Litri, asta cu dimensiunile de pe ea.Dar, dupa ce scadem dimensiunine portului, luam in calcul felul in care sunt prinse placile, iese ca volumul este in jur de 53 Litri, din care mai scadem si volumul dislocat de difuzor si de o ramforsare de pe mijloc. Si ne apropiem de ce zice producatorul.Parerea mea e ca o diferenta de 1 .... 5 litri la o incinta nu e chiar atat de important. Pe mine m-a interesat mai mult pozitionarea in portbagaj, pentru a ramane cateva dimensiuni stabilite dinainte in portbagaj. Dupa cum scria si Ionut aici, el si-a facut aproape identic la volum proiectul in comparatie cu cel original, diferenta fiind doar de 3-4-5 litrii (la sunet diferenta este insesizabila).Daca vrei sa micsorezi volumul incintei, se va auzii mai prost, din simplu motiv ca-l fortezi sa redea frecventele pentru care nu a fost proiectat.Singura ta solutie sa sune oarecum bine la volum mic, este sa-i faci o incinta inchisa. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum