Challanger Postat Iulie 25, 2009 Partajează Postat Iulie 25, 2009 As vrea sa aleg unul din acestea 2 si as vrea sa stiu si eu de la profesionisti sau de la cei care au avut ocazia sa asculte aceste difuzoare care subwoofer este mai calitativ dpdv al calitatii sunetului.Ma intereseaza un bass frumos,curat etc.Nu ma prea pricep si as avea nevoie de ajutorul vostru. GZTW_30T http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer ... /GZTW_30T/ TS-W307F http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer ... /TS-W307F/ Dupa alegerea difuzorului as avea nevoie si de un proiect daca se poate. Link spre comentariu
Challanger Postat Iulie 26, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2009 Vreau si argumente Link spre comentariu
paul14 Postat Iulie 26, 2009 Partajează Postat Iulie 26, 2009 Pioneer-u coboara mai jos si are un spl mai mare fata de GZ(87dB). GZ-u are 100W in plus. Link spre comentariu
djlove Postat Iulie 26, 2009 Partajează Postat Iulie 26, 2009 Pioneer-ul este alegerea mai buna din puctul meu de vedere. Are un Spl mai mare, deci vei avea nevoie de o statie mai putin puternica pentru a obtine o presiune acustica mare. Link spre comentariu
ari_panterra Postat Iulie 26, 2009 Partajează Postat Iulie 26, 2009 Pioneer-u coboara mai jos si are un spl mai mare fata de GZ(87dB). GZ-u are 100W in plus.sa fim seriosi,chiar crezi ca poate sa tina 400w sinus in regim continuu de functionare ???!!! Link spre comentariu
paul14 Postat Iulie 26, 2009 Partajează Postat Iulie 26, 2009 Tine, o perioada de timp limitata...sa zicem o juma` de ora..maxim. Link spre comentariu
Extrem Postat August 16, 2009 Partajează Postat August 16, 2009 Tine, o perioada de timp limitata...sa zicem o juma` de ora..maxim.Hai sa ne limitam la 5 minute.Pioneer-u coboara mai jos si are un spl mai mare fata de GZ(87dB). GZ-u are 100W in plus.Pe cutia de la GZ scrie 400 W, pe cutia de la pionner scrie 1200 w, care-i mai puternic ?Titanium rezista la 250 in regim continuu, spre deosebire de pioneer care se descurca si la 300. Intre cele 2 castiga pioneer. Link spre comentariu
Challanger Postat August 18, 2009 Autor Partajează Postat August 18, 2009 ok sa zicem ca m-am hotarat la pioneer.Acum trebuie sa ma hotarasc la un amplif.ce spuneti de ground zero GTZA 2.500TX http://www.be-loud.ro/produse/Amplifica ... A_2.500TX/ ground zero GTZA 1.800MK2 http://www.be-loud.ro/produse/Amplifica ... _1.800MK2/ Mentionez ca as vrea un amplif de putere mai mare decat subwooferul pentru ca pe viitor as vrea sa acizitionez un subwoofer mai puternic Inca un mic ajutor as mai avea nevoie.rugaminte celor care au un proiect ptr difuzorul de la pioneer TS-W307F rog sa il posteze ca sa pot sa ma apuc si eu de treaba multumesc de ajutor Link spre comentariu
Challanger Postat August 26, 2009 Autor Partajează Postat August 26, 2009 Chiar nimeni nu poate sa ma ajute??? Link spre comentariu
ionut20 Postat August 26, 2009 Partajează Postat August 26, 2009 ca si incinta pentru pioner din cate am gasit pe net se recomanda incinta inchisa cu volum intern in jurul a 35 de litri. Dimensiunile exterioare le calculezi in functie de portbagajul tau. Doar adancimea o pui asfel incat sa ai vro 10 cm in spatele magnetului de la difuzor.Linkurile de la statii nu merg. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat August 26, 2009 Administratori Partajează Postat August 26, 2009 Linkurile de la statii nu merg.linkuri spre magazine online nu merg, daca vreti sa dati linkuri spre un anume produs dati link spre produsul respectiv NUMAI in pagina producatorului Link spre comentariu
Challanger Postat Septembrie 1, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2009 Nu as vrea sa dau eu cu presupusu si sa fac o incinta, as vrea totusi un proiect bine intocmit si calculat incat sa scot tot ce e mai bun din acest difuzor.Poate totusi are cineva un proiect.Am un proiect de la GZTW 30T merge si acesta??? Link spre comentariu
ionut20 Postat Septembrie 1, 2009 Partajează Postat Septembrie 1, 2009 proiectul de mai sus e al meu. L-am facut pentru portbagajul meu si intra perfect. Am folosit exact ce am scris pe foaie ... GZTW 30TPentru pioner ar fi interesant proiectul de mai sus, dar incinta inchisa. Ce am facut eu pentru GZ este incinta vented, cu portul construit tot din material ca si incinta.Pun maine o poza cu subb-ul din masina .... in formatul in care e de mai bine de un an. Link spre comentariu
Challanger Postat Septembrie 2, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2009 Bine ionut20.astept o pozaesti multumit de GZTW 30T?? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum