Vizitator shumyfi Postat Iulie 25, 2009 Partajează Postat Iulie 25, 2009 twetere sau buzere auto . Deci am un prieten care vrea asa ceva si se duce in chinezarie sa cumpere asa ceva . As vrea este ceva sugesti pana in 20 ron pt. twetere sau buzere auto multumesc anticipat Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Iulie 25, 2009 Partajează Postat Iulie 25, 2009 twetere sau buzere auto deci am un prieten care vrea asa ceva si se duce in chinezarie sa cumpere asa ceva ce as vrea este ceva suges0ti pana in 20 ron pt twetere sau buzere auto multumesc anticipatvad ca limba romana si semnele de punctuatie iti sunt complet straine Link spre comentariu
Vizitator shumyfi Postat Iulie 25, 2009 Partajează Postat Iulie 25, 2009 am o tastatura din care lipsesc 23 de taste si e cam greu sa gasesc tastele dar mersi de atentionare Link spre comentariu
ionescu liviu Postat Iulie 26, 2009 Partajează Postat Iulie 26, 2009 Nu ai taste dar tot a trebuit sa incepi propozitia cu deci (Deci) la 20 de lei nu prea poti sa iei nimic. Eu nu ma pricep la tweetere auto dar m-as mira sa iei ceva bun de 20 de lei. Bucata sau amandoua? De banii aia se pot lua din acelea 4 la 10 mii. Piezzo. Link spre comentariu
md_2910 Postat August 1, 2009 Partajează Postat August 1, 2009 Adica dalea la kilogram,le iei ca pe cartofi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum