Vizitator icekox Postat Mai 22, 2005 Partajează Postat Mai 22, 2005 la un display care afiseaza posturile de radio, consumul de benzina/100km, etc., ; la un peugeot 406 din 95, nerestilizat ; s-a intrerupt folia de transfer dintre montajul electronic si display.stie cineva cum o pot reface?daca se mai poate reface.sau unde gasesc una identica, (exclus-reprezentantele peugeot, ca au un pret de dai pe spate)va multumesc Link spre comentariu
RealAlex Postat Mai 22, 2005 Partajează Postat Mai 22, 2005 Nu posta peste tot!!! Ce tip de folie este, traseele sunt metalice? este lipita pe display ori este conectata cu ajutorul unui conector? Daca traseele sunt din metal poti sa le petecesti cu letconul si cu niste fire de shunt subtiri ( iti va topi suportul de plastic dar nu are legatura, tu iti urmaresti scopul.. si vei reusi daca lucrezi fin si cu grija) Daca panglica nu are traseele metalice atunci ai pus-o nu cred ca ai cum sa le petecesti, asa ca mai bine cauti alta metoda de conectorizare, oricum cred ca buba este daca pe display nu ai conector ci este lipita direct pe sticla Mutati la diverse. Link spre comentariu
Vizitator icekox Postat Mai 22, 2005 Partajează Postat Mai 22, 2005 in primu rind scuze ca am postat in 2 locuri, dar am crezut ca e mai eficient...intradevar folia este lipita pe sticla, si pe montaj. nu are conectori. Link spre comentariu
RealAlex Postat Mai 23, 2005 Partajează Postat Mai 23, 2005 Si traseele din ce material sunt facute? metal ori alt tip de conductor ? Link spre comentariu
Vizitator icekox Postat Mai 26, 2005 Partajează Postat Mai 26, 2005 scuze ca nam putut raspundecred ca e formatadin fisii de cupru ca am mesurat pe ele cu aparatu de masura si are continuitatecu letconul nu cred ca le pot face ce sunt prea subtiri si mie frica sa nu se exfoliezeoricummerci mult de tot pt. sfaturi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum