Vizitator eunuscelalalt Postat Iulie 29, 2009 Partajează Postat Iulie 29, 2009 Am facut rost d un dif putin mai vechi dar nu prea gasesc nimic p net de el. Firma la care e facut e AUSUP , e YDD 250, LPB 110, 100w si 8 ohm.Stiti ceva e el,e bun pt amplif meu? Link spre comentariu
djlove Postat Iulie 29, 2009 Partajează Postat Iulie 29, 2009 Ia pune niste poze cu el. Link spre comentariu
costy Postat Iulie 29, 2009 Partajează Postat Iulie 29, 2009 denumirea seamana suspect de mult cu chinezariile de acum(bluetech parca) ce se gasesc la un anume magazin,deci as fi cam sceptic in privinta lui Link spre comentariu
Vizitator eunuscelalalt Postat Iulie 30, 2009 Partajează Postat Iulie 30, 2009 denumirea seamana suspect de mult cu chinezariile de acum(bluetech parca) ce se gasesc la un anume magazin,deci as fi cam sceptic in privinta luiNu am reusit sa ii fac o poza difului dar am gasit ceva identic p net adica Bluetech cum zicea si Costy.Mi-a zis cineva ca nu ar fi bun pt sub pt ca asta e mai mult "palnie" , de aceea ma pus putin p ganduri dak merita sau nu sa il fol.Ce ziceti se merita sau nu? Link spre comentariu
ionescu liviu Postat Iulie 30, 2009 Partajează Postat Iulie 30, 2009 Am avut si eu 2 din astea. Cand am vazut cat sunt de proaste pe unul l-am ars intentionat cu putere mare iar altul nu stiu pe unde zace. Pot fi folositi ca medii, ca de coborat nu coboara nici pana in 70 de hz liniar. Link spre comentariu
Vizitator eunuscelalalt Postat Iulie 30, 2009 Partajează Postat Iulie 30, 2009 La-m si aruncat Link spre comentariu
chorchy Postat August 26, 2009 Partajează Postat August 26, 2009 pentru ce folosesti tu boxele alea?daca le-ai folosi pentru casa si filtrul ala o fi transform(desi ma indoiesc) ai putea cauta un difuzor cu xmax mare si l-ai pune in incinta inchisa l-ai forta pentru raspuns liniar pana jos de tot in frecventa(asta daca vrei).nu sariti pe mine,filtrul ala linkwitz mi-a dat ideea de subwoofer Link spre comentariu
Vizitator eunuscelalalt Postat Septembrie 2, 2009 Partajează Postat Septembrie 2, 2009 Revin destul d tarziu cu raspunsuri dar intre timp am cumparat un dif din bulgaria cu doar 10 euro )) greu de crezut .... nu e d firma dar i-am facut si o incinta dupa cum m-a tait capul si sincer cred ca am reusit-o in final ........ la 80 d W luati nintr-o combina Panasonic(pt ca nu am terminat amplificatorul ) geamurile d la camera incep sa tremure destul de bn . Asa ca se poate face cu un buget foarte mic si cu niste chinezarii qm ziceti voi treaba destul de buna chiar si fara programe care sa imi calculeze nu sh ce....... daca nu ma credeti va ast sa veniti sa vedeti c a iesit ... ...... o sa vin si cu niste poze cat de curand posibil Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum