Vizitator eunuscelalalt Postat Iulie 25, 2009 Partajează Postat Iulie 25, 2009 Am un amplificator de: Putere 200W. Ualim: +/-30Vcc. 2xTDA7294. Intrare Low Level si High Level. Dim: 150x70mm. Filtru activ Linkwitz reglabil 40Hz-150Hz pentru woofer.( http://www.adelaida.ro/product_info.php?products_id=148 ) Si as vrea niste sugestii pt difuzoare,care sa nu fie scumpe. Daca se poate si o schita pt o cutie in care sa pun difuzoarele Link spre comentariu
Vizitator eunuscelalalt Postat Iulie 25, 2009 Partajează Postat Iulie 25, 2009 150 lei .... stiu ca e cam mic dar nu dispun d altceva.eu vreau info de cati watt sa fie tinand cont ca vreau sa fac 2 cutii cu medie si inalte si un subwoef .Intentia mea e sa iau din bulgaria difuzoarele ca sunt mai ieftine Link spre comentariu
Vizitator eunuscelalalt Postat Iulie 26, 2009 Partajează Postat Iulie 26, 2009 250 lei scz Link spre comentariu
BF37 Postat Iulie 27, 2009 Partajează Postat Iulie 27, 2009 La banii astia , trebuie sa teaxezi pe un dif de bass cat de cat ( HP15W ) iar medii-inalte ceva iefrin ( BLUE TECH EW-08 EP + Blue Tech JM 104 80 ) .Filtre vei pune doar pe medii-inalte ( rezistene si condensatori nepolarizati ). Cutii pt ele vei gasi pe forumBafta ! Link spre comentariu
djlove Postat Iulie 27, 2009 Partajează Postat Iulie 27, 2009 Hp15W nu se mai fabrica de anul trecut, poate hp15s sa mai gaseasca dar cu bani aia nici difuzorul de bas nu il poate cumpara, de unde mai punem la socoteala difuzoarele pentru sateliti , cutiile, filtrele.... Link spre comentariu
Vizitator eunuscelalalt Postat Iulie 27, 2009 Partajează Postat Iulie 27, 2009 Ms pt sugestii dar v-am zis eu o sa mi-le iau din bulgaria si gasesc difuzoare foarte bune la preturi extrem d mici d exemplu difuzorul de bass il iau cu 25 de lei Link spre comentariu
djlove Postat Iulie 27, 2009 Partajează Postat Iulie 27, 2009 Bineinteles ca o sa iei cea mai josnica chinezarie cu care o sa faci 'o lada de bas' Succes! Link spre comentariu
Vizitator eunuscelalalt Postat Iulie 27, 2009 Partajează Postat Iulie 27, 2009 Faza e ca nu snt chinezarii si sunt chiar d firma.Dak nu ma crezi mergi si convingete.Cunosc pe cineva care a cumparat acum ceva timp si se merita sa bati drumul pana acolo. Link spre comentariu
paul14 Postat Iulie 27, 2009 Partajează Postat Iulie 27, 2009 Pai pune o poza cu ce cumperi de 50 lei...ce firma, ce puteri, parametrii... Link spre comentariu
Toader Postat Iulie 27, 2009 Partajează Postat Iulie 27, 2009 Poate ai uitat un zero.Ce firma face asa difuzoare ieftine?Sa ne tii la curent, ca sant foarte curios.Ce proiect o sa abordezi?Ti-as sugera hornuri. Link spre comentariu
Sharky Postat Iulie 27, 2009 Partajează Postat Iulie 27, 2009 daca le iei de la ciorditori poti sa le scoti si mai ieftine. :nas:Eu as recomanda minim 4 cai, ca doar bugetul permite. Man, parerea mea e ca fara un buget de 4 milioane fara difuri (asta daca le iei la ocazie) nu faci mare lucru, doar iti formezi mana la taiat lemne Link spre comentariu
zal Postat Iulie 28, 2009 Partajează Postat Iulie 28, 2009 O singur? precizare nu s-a f?cut, legat? de amplif: nu are 200W, cel mult cît se laud? firma ST în pdf-ul integratului, deci ?i diful poate fi mai ieftin. Nici nu trebuie unul scump acolo, ar fi paguba prea mare cînd se ard TDA-urile. Tensiunea de alimentare e peste cea recomandat? ptr 8 Ohmi, s? sper?m c? integratele sînt originale. Link spre comentariu
Vizitator eunuscelalalt Postat Iulie 28, 2009 Partajează Postat Iulie 28, 2009 O singur? precizare nu s-a f?cut, legat? de amplif: nu are 200W, cel mult cît se laud? firma ST în pdf-ul integratului, deci ?i diful poate fi mai ieftin. Nici nu trebuie unul scump acolo, ar fi paguba prea mare cînd se ard TDA-urile. Tensiunea de alimentare e peste cea recomandat? ptr 8 Ohmi, s? sper?m c? integratele sînt originale.Si in acest caz cati whati si Ohmi sa iau dif?Daca se poate si o schita pt cutii Link spre comentariu
djlove Postat Iulie 28, 2009 Partajează Postat Iulie 28, 2009 Cu aproximare 150W pe 8 ohmi.Incinetele se fac dupa parametri difuzoarelor, daca nu sunt chinezesti si iti dau parametri la ele.In orice caz puterea difuzoarelor chinezesti scrisa pe ele nu este nici pe departe cea corecta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum