Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce difuzoare recomandati????

Vizitator eunuscelalalt

Postări Recomandate

• Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• djlove

4

• Sharky

2

• Bogdi16

1

• BF37

1

Top autori în acest subiect

Vizitator eunuscelalalt

150 lei .... stiu ca e cam mic dar nu dispun d altceva.eu vreau info de cati watt sa fie tinand cont ca vreau sa fac 2 cutii cu medie si inalte si un subwoef .Intentia mea e sa iau din bulgaria difuzoarele ca sunt mai ieftine

Link spre comentariu

La banii astia , trebuie sa teaxezi pe un dif de bass cat de cat ( HP15W ) iar medii-inalte ceva iefrin ( BLUE TECH EW-08 EP + Blue Tech JM 104 80 ) .Filtre vei pune doar pe medii-inalte ( rezistene si condensatori nepolarizati ). Cutii pt ele vei gasi pe forumBafta !

Link spre comentariu

Hp15W nu se mai fabrica de anul trecut, poate hp15s sa mai gaseasca dar cu bani aia nici difuzorul de bas nu il poate cumpara, de unde mai punem la socoteala difuzoarele pentru sateliti , cutiile, filtrele....

Link spre comentariu
Vizitator eunuscelalalt

Ms pt sugestii dar v-am zis eu o sa mi-le iau din bulgaria si gasesc difuzoare foarte bune la preturi extrem d mici d exemplu difuzorul de bass il iau cu 25 de lei

Link spre comentariu
Vizitator eunuscelalalt

Faza e ca nu snt chinezarii si sunt chiar d firma.Dak nu ma crezi mergi si convingete.Cunosc pe cineva care a cumparat acum ceva timp si se merita sa bati drumul pana acolo.

Link spre comentariu

daca le iei de la ciorditori poti sa le scoti si mai ieftine. :nas:Eu as recomanda minim 4 cai, ca doar bugetul permite. :ras: Man, parerea mea e ca fara un buget de 4 milioane fara difuri (asta daca le iei la ocazie) nu faci mare lucru, doar iti formezi mana la taiat lemne

Link spre comentariu

O singur? precizare nu s-a f?cut, legat? de amplif: nu are 200W, cel mult cît se laud? firma ST în pdf-ul integratului, deci ?i diful poate fi mai ieftin. Nici nu trebuie unul scump acolo, ar fi paguba prea mare cînd se ard TDA-urile. Tensiunea de alimentare e peste cea recomandat? ptr 8 Ohmi, s? sper?m c? integratele sînt originale.

Link spre comentariu
Vizitator eunuscelalalt

O singur? precizare nu s-a f?cut, legat? de amplif: nu are 200W, cel mult cît se laud? firma ST în pdf-ul integratului, deci ?i diful poate fi mai ieftin. Nici nu trebuie unul scump acolo, ar fi paguba prea mare cînd se ard TDA-urile. Tensiunea de alimentare e peste cea recomandat? ptr 8 Ohmi, s? sper?m c? integratele sînt originale.

Si in acest caz cati whati si Ohmi sa iau dif?Daca se poate si o schita pt cutii :d
Link spre comentariu

Cu aproximare 150W pe 8 ohmi.Incinetele se fac dupa parametri difuzoarelor, daca nu sunt chinezesti si iti dau parametri la ele.In orice caz puterea difuzoarelor chinezesti scrisa pe ele nu este nici pe departe cea corecta.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări