tranzistor Postat Iulie 25, 2009 Partajează Postat Iulie 25, 2009 E de fapt mai mult o intrebare:am nevoie de un radiator cu o suprafata de apx 1200 cm^2,iar momentan nu pot sa cumpar unul.Ideea mea ar fii sa fac unul din tabla de aluminiu cu grosimea de 2-3mm. Detin o astfel de coala de tabla cu dimensiunea de 85x120 cm.Daca tai o suprafata de sa zicem 1500cm^2 din ea,ar fii suficient sa inlocuiasca radiatorul de care am nevoie? Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 25, 2009 Partajează Postat Iulie 25, 2009 poti suprapune citeva bucati in forma de profil u din ce in ce mai mici ca sa -l faci mai mic ... Link spre comentariu
tiptronic Postat Iulie 26, 2009 Partajează Postat Iulie 26, 2009 Poti incerca ceva gen desenul alaturat. Bineinteles, placile stranse bine, eventual pusa ceva pasta siliconica intre ele. Link spre comentariu
Stefan Postat Iulie 26, 2009 Partajează Postat Iulie 26, 2009 daca tot nu il pui de 1200 cm^2 pune racire activa. Link spre comentariu
tranzistor Postat Iulie 28, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2009 O sa îi pun si racire activa,un ventilator de 12 cm.Ceea ce vreau sa racesc sunt 2 kituri DY200.Multumesc pt sfaturi,si eventual mai astept altele! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum