Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sursa de curent constant pentru un SUPER LED

kappa_ii

Postări Recomandate

• Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• kappa_ii

7

• Badman

5

• bogdan_

2

• junior

1

Top autori în acest subiect

am cautat sa cumpar ceva mai ieftin si nu am gasitin principiu as vrea sa fac unu cit mai simplist ceva de genu celui din poza astasata nu are nimeni o schema ? vreu sa aibe eventual si posibilitatea de 1000ma 2000ma 2800ma .

Link spre comentariu
  • Administratori

din pacate asa este, integratele de putere pentru led-uri inca sunt exagerat de scumpe, cel din poza am impresia ca este un stabilizator linear ca nu vad nici o bobina pe acolo

Link spre comentariu

aha - deci nici o schema - nici un sfat concret

ti-am dat schema la sursa de la zexstar. sigur aia e schema, am vazut pe un site mai de mult sursa aia la dimensiune mare, se vedea ce e pe ea.
Link spre comentariu

da - am retinut = doar ca mie imi trebuie de 2800ma - iar mc duce maxim 1.5 A deci mi-ar trebui un alt op - sau un tranzistor dupa - sau legate mai multe - pentru un 2800ma

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • Administratori

cel mai simplu este sa iei niste integrate specializate care au iesire pe mosfet, alea pot sa duca si curent mare

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări