Vizitator icekox Postat Mai 22, 2005 Partajează Postat Mai 22, 2005 la un peugeot 406 an 95, nerestilizat, nu-i mai afiseaza display-ul, posturile de radio, consumul, etc.l-am desfacut si am constatat ca folia de transfer, dintre montaj si display, are intreruperi la citeva trasee.stie cineva unde pot gasi o astfel de folie?sau cum se pot reface traseele? daca se pot reface.m-am gindit sa trag o magistrala de calculator dar e prea groasa si oricum n-m cum sa lipesc pe display.Astept opinii, sfaturi...va multumesc!! Link spre comentariu
i0nutzb Postat Mai 22, 2005 Partajează Postat Mai 22, 2005 BISON face o pasta pe b aza de pulbere de argint. costa in jur de 500.000 lei. merita sa incerci... ;) Link spre comentariu
Vizitator icekox Postat Mai 26, 2005 Partajează Postat Mai 26, 2005 BISON face o pasta pe b aza de pulbere de argint. costa in jur de 500.000 lei. merita sa incerci... ;)sigur e buna pasta aia?si cum se aplica? traseele sunt din cupru, leam masurat si au continuitatesi gasesc in romania ? merci Link spre comentariu
i0nutzb Postat Mai 27, 2005 Partajează Postat Mai 27, 2005 pai.. te hotaresti? ori au ori nu continuitate? pasta de care spun eu se folosesti si la lipit traseele de pe luneta (alea pentru dezaburire) deci cred ca e ok. si nu, nu sunt sigur... Link spre comentariu
Vizitator icekox Postat Mai 29, 2005 Partajează Postat Mai 29, 2005 pai.. te hotaresti? ori au ori nu continuitate?[scuze , ma refeream la faptul ca taseele de cupru nu sunt intre 2 plasticuri; si atunci ar merge cu acea pasta de argint.merci pt.sfat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum