Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

peugeot 406. probl.cu display

Vizitator icekox

Postări Recomandate

Vizitator icekox

la un peugeot 406 an 95, nerestilizat, nu-i mai afiseaza display-ul, posturile de radio, consumul, etc.l-am desfacut si am constatat ca folia de transfer, dintre montaj si display, are intreruperi la citeva trasee.stie cineva unde pot gasi o astfel de folie?sau cum se pot reface traseele? daca se pot reface.m-am gindit sa trag o magistrala de calculator dar e prea groasa si oricum n-m cum sa lipesc pe display.Astept opinii, sfaturi...va multumesc!!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• i0nutzb

2

Vizitator icekox

BISON face o pasta pe b aza de pulbere de argint. costa in jur de 500.000 lei. merita sa incerci... ;)

sigur e buna pasta aia?si cum se aplica? traseele sunt din cupru, leam masurat si au continuitatesi gasesc in romania ? merci
Link spre comentariu

pai.. te hotaresti? ori au ori nu continuitate?Posted Image

pasta de care spun eu se folosesti si la lipit traseele de pe luneta (alea pentru dezaburire) deci cred ca e ok. si nu, nu sunt sigur... Posted Image

Link spre comentariu
Vizitator icekox

pai.. te hotaresti? ori au ori nu continuitate?[

scuze , ma refeream la faptul ca taseele de cupru nu sunt intre 2 plasticuri; si atunci ar merge cu acea pasta de argint.merci pt.sfat
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări