sorinpavel Postat Iulie 24, 2009 Partajează Postat Iulie 24, 2009 lastxp 2.2 asa se numeste.este pe www.filelist.ro. treaba e ca trebuie cont si e doar pe baza de invitatii online.daca ai vreun prieten care are e ok. daca nu iti trimit eu un dvd cu el dar platesti transportul Link spre comentariu
sorinpavel Postat Iulie 24, 2009 Partajează Postat Iulie 24, 2009 sa zicem ca fac rost de program din alata parte , unde gasesc win cu satasa-mi spui daca a mers Link spre comentariu
SunShine Postat Iulie 25, 2009 Partajează Postat Iulie 25, 2009 Deci, problemele pot fi urmatoarele:- DVD-Rom-ul tau nu mai este capabil sa foloseasca functia de citire a CD-ului atunci cand acesta o cere. Imprumuta un CD-ROM de la cineva si vezi daca merge.- Windows XP Sp1 iti recomand sa instalezi pentru ca acesta are o rata de compatibilitate de peste 90% in cazul vechilor PC-uri. (Apar anumite conflicte generate de unele driver-ere ale XP SP2-ului cu proceosorul si cauzeaza restart-ul repetat al PC-ului precum si aparitia unui ecran albastru).Asta in caz ca nu ai umblat in carcasa unitatii centrale. Sau ai umblat pana sa incerci sa instalezi Windows-ul? Link spre comentariu
micu_Ovi Postat Iulie 25, 2009 Partajează Postat Iulie 25, 2009 am facut downlod la lastxp v17 2.2 de pe google daca nu iti trimit eu un dvd cu el dar platesti transportuldaca se poate prin posta romana platesc Link spre comentariu
radue Postat Iulie 25, 2009 Partajează Postat Iulie 25, 2009 Citit regulamentul si vedeti si voi ce scrie legat se spam warez etc. Link spre comentariu
sorinpavel Postat Iulie 25, 2009 Partajează Postat Iulie 25, 2009 am facut downlod la lastxp v17 2.2 de pe google daca nu iti trimit eu un dvd cu el dar platesti transportuldaca se poate prin posta romana platescAm gasit pe un torent si acum il descarc(merge netul ca dracu..).Daca e tot ala care il am eu iti dau adresa de site sa-l descarci ca sa nu ne mai complicam cu posta. Link spre comentariu
micu_Ovi Postat Iulie 25, 2009 Partajează Postat Iulie 25, 2009 ar fi bine asa multumesc anticipat Link spre comentariu
cristi_74 Postat Iulie 25, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2009 In calc lu fratemeu ramii erau baiu.Ciudat e ca atunci cand am instalat winu prima oara pe el di my computers/proprietati arata 192 sdram acum am scos ramii i-am pus pe alt calc [erau 3 de 64],o placuta era bulita una cu Everestu arata ca nui sdram de 64 cica e EDO de 512 [ciudat e ca arata ca sdramii,chiar si decuparile alea de la contacte sunt la fel]si ca au o fregventa de peste 200Mhz[nu mai stiu cat exact].Cu ramii mei am bagat Win xp sp2 si merge brici.Nu stiu la ces buni ramii aia edo,voi ce spuneti? Link spre comentariu
sorinpavel Postat Iulie 25, 2009 Partajează Postat Iulie 25, 2009 sunt ram-i care nu poti sa instalezi win, dar daca ii pui dupa aia merg fara probleme.incearca si un update de bios.baftaDeci am avut dreptate.Oricum gandeste-te la altul mai performant. Link spre comentariu
alexutu Postat Iulie 26, 2009 Partajează Postat Iulie 26, 2009 ai nevoie de un low level format la hard. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum