Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema la instalat Windowsul

cristi_74

Postări Recomandate

Compu lu fratemeu un P2la 300 Mhz 256ram a avut instalat pe el XP.Mergea ok, a luat un virus,parca troian kryptic sau asa ceva si sa dus winu.Am incercat sa-l instalez din nou dar se blocheaza la inceput[setup is starting windows].Win 98 merge sa instalez dar xp nu mai pot,nu trece de acolo,,Setup is starting windows,,Ce pot sa fac?Orice idee e binevenita

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sorinpavel

9

• cristi_74

5

• micu_Ovi

5

• SunShine

3

Top autori în acest subiect

Pe leptopu lui varamea nu pot sa instalez windowsul decat din my computer . daca dau restart pun bot de pe cd se restarteaza singur si mi se deschide normal , nu-m apare sa dau entar sau ceva sa boteze de pe cd.Orice idee este binevenita !

Link spre comentariu

Pe leptopu lui varamea nu pot sa instalez windowsul decat din my computer . daca dau restart pun bot de pe cd se restarteaza singur si mi se deschide normal , nu-m apare sa dau entar sau ceva sa boteze de pe cd.Orice idee este binevenita !

ai probleme cu dvd-rom.eu pe un laptp fujitsu siemens nu reuseam sa instalez win7. am facut upgrade la bios si acu merge uns.incearca sa iei hdd si as instalezi pe un alt calc un win si sa-l pui la loc
Link spre comentariu

incearca sa iei hdd si as instalezi pe un alt calc un win si sa-l pui la loc

Daca difera placa de baza,posibil sa nu functioneze,daca este instalat pe alt PC.
Link spre comentariu

fujitsu siemens e si leptopu lui varamea , asta cu luatu hhd nu cred ca o sa fie decaort ,dar daca asa sta treaba data viitoare ii zic sa-si faca la alcineva windousul :da

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări