Dj Alex Postat Iulie 24, 2009 Partajează Postat Iulie 24, 2009 vreau sa imi fac un minifiltru de bas pt o orga de lumini ca sa se aprinda numai la bass ,cine ma poate ajuta ??? Link spre comentariu
NumLock Postat Iulie 24, 2009 Partajează Postat Iulie 24, 2009 http://www.niqro.3x.ro/miniorga/miniorga.htm - in ultima parte a paginii gasesti ce iti trebuie ;) Link spre comentariu
Dj Alex Postat Iulie 24, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2009 am agasit dar mie imi trebuie numai pt 1 canal de bass , si atunci cum o leg ca nu inteleg Link spre comentariu
Dj Alex Postat Iulie 24, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2009 asta ii schema Link spre comentariu
Dj Alex Postat Iulie 25, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2009 am o intrbare sunt bine cum leam legat ?? Link spre comentariu
miron1947 Postat Iulie 25, 2009 Partajează Postat Iulie 25, 2009 sunt bine cum leam legat ??Condensatorul de 220nF,va limiteaza banda in jos,incercati cu unul de cca.5 - 10 uF,daca doriti sa lucreze pe basi.O problema ar mai fi ca nu aveti curentul limitat cu o rezistenata inseriata cu led-urile.Puteti sa le configurati serie - paralel cate 2. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum