Dj Alex Postat Iulie 24, 2009 Partajează Postat Iulie 24, 2009 am doi tranzistori BD249C noi la ce pot sai folosesc ??? ceva scheme ? Link spre comentariu
djlove Postat Iulie 24, 2009 Partajează Postat Iulie 24, 2009 Daca mai cumperi si complementarul lui bd 250 ii poti folosi la un amplificator. Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Iulie 24, 2009 Partajează Postat Iulie 24, 2009 Sau daca ai putina imaginatie si alte cateva componete: Link spre comentariu
djlove Postat Iulie 24, 2009 Partajează Postat Iulie 24, 2009 Ghimpe, varianta ta este bestiala, chiar nu m-am gandit la asta arata foarte bine robotei :DCred ca o sa imi fac si eu vreo 2 Link spre comentariu
Dj Alex Postat Iulie 24, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2009 cine are schema de amplificator in care sa folosesc cei 2 tranzistori BD249C si un bd 250 ? Link spre comentariu
djlove Postat Iulie 24, 2009 Partajează Postat Iulie 24, 2009 Schema cauti singur la sectiunea de amplificatoare este acolo un topic in care gasesti o multime de scheme , iti alegi una care sa functioneze cu tranzistorii tai si o alimentezi bineinteles cu tensiunea care este suportata de acestia.Succes. Link spre comentariu
zal Postat Iulie 24, 2009 Partajează Postat Iulie 24, 2009 Cu 2 trz npn ?i unul pnp nu faci amplif stereo, ai nevoie de 2 perechi npn-pnp minim. Alege orice schem? cu trz complementari ?i alimentare de +/-40... 45V/8 Ohmi sarcina ?i sco?i cu ei minim 60W, dac? nu sînt f?c?turi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum