Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recon kit sau Driver

alex tm

Postări Recomandate

Salut baieti!Am si eu o problema!In urma cu ceva timp am cumparat 2 boxe raveland si un amplificator yamaha ax 700..boxele aveau tweetere piezo si ceva rezistente pe ele...sau ars..am cumparat 2 tweetere cu driver Monacor mhd 55 si nu stiam si le-am legat la filtrul celor cu piezo...si sau dus..am asteptat 3 sapt pt ele..si sau ars in prima zi..va rog sa-mi spuneti daca mai pot face ceva..recon kit nu am gasit poate merge ceva recon universal sau rebobinare!!Pls ajutati-ma sa nu mai dau inca 50 euro pe ele..ms mult.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alex tm

4

• djlove

2

• mircea888

1

Top autori în acest subiect

Le poti duce la un atelier de rebobinat difuzuare, dar dupa ce faci acet lucru nu le monta direct deoarece este posibil sa le arzi din nou. Verifica filtru, cred ca ai probleme pe acolo si iti intra si frecventele joase pe ele.

Link spre comentariu

Le poti duce la un atelier de rebobinat difuzuare, dar dupa ce faci acet lucru nu le monta direct deoarece este posibil sa le arzi din nou. Verifica filtru, cred ca ai probleme pe acolo si iti intra si frecventele joase pe ele.

Stii aproximativ cat ma costa??adica is mai ieftin daca as lua alte drivere??
Link spre comentariu

mai am o intrebare.se poate face un filtru doar pentru inalte??

bineinteles ca se poate. iar la difuzorul de bass profiti de caderea naturala. si daca tot faci doar pe inalte il faci de ordin 3 adica 18dB/octava pentru ca nu e decat un condensator in plus fata de cel de ordin 2.daca faci de ordin 3 panta filtrului va fi mare, ceea ce e bine pentru tweeter, il va proteja. dar conteaza si frecventa de taiere, sa nu fie prea jos ca iar le arzi. de fapt frecventa de taiere o stabilesti si in functie de puterea aplicata tweeterelor si de puterea lor nominala.ai parametri la tweeterul ala? ca nu l-am gasit pe site.
Link spre comentariu

mai am o intrebare.se poate face un filtru doar pentru inalte??

bineinteles ca se poate. iar la difuzorul de bass profiti de caderea naturala. si daca tot faci doar pe inalte il faci de ordin 3 adica 18dB/octava pentru ca nu e decat un condensator in plus fata de cel de ordin 2.daca faci de ordin 3 panta filtrului va fi mare, ceea ce e bine pentru tweeter, il va proteja. dar conteaza si frecventa de taiere, sa nu fie prea jos ca iar le arzi. de fapt frecventa de taiere o stabilesti si in functie de puterea aplicata tweeterelor si de puterea lor nominala.ai parametri la tweeterul ala? ca nu l-am gasit pe site.
Prima data trebuie sa le bobinez...de facut nu cred ca le fac eu k nu ma pricep..banuiesc ca e greu....Multumesc mult!!!!
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări