bansaraba Postat Iulie 26, 2009 Partajează Postat Iulie 26, 2009 Daca poti, incearca sa scanezi scala la rezolutie mare (gen 600dpi). Macar asa ramane o copie daca va trebui cumva refacuta. Link spre comentariu
pusttiu Postat Iulie 27, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 27, 2009 pentru inceput sper sa ii refac carcasa, sa fac rost de un difuzor si sa incerc sa reconstruiesc un sasiu. as folosi tot lampi originale, dar daca nu o sa fac rost o sa pun lampile pe care le am,,,,,,cu timplul poate o sa gasesc un radio identit dar cu carcasa sparta si doar sa fac schimbul intern . ps : as pune un bloc de fm daca o sa il fac eu , oare daca pun un variabil de la un darklee sau traviata se potriveste??? il pot adapta? Link spre comentariu
doru3160 Postat Iulie 27, 2009 Partajează Postat Iulie 27, 2009 Parerea mea(si e doar o parere)e ca ar trebui sa fii super multumit,la felul cum arata acum,sa il auzi macar pe UM ca mesteca ceva,pe UUS nu are nici o sansa atata timp cat nu ai FI nici pt MA daramite pe MF(e vorba de "piesele in forma de condensator"cum le ziceai,si care lipsesc cu desavarsire).inainte de "modificare" ar fi bine sa poti sa-l aduci cat mai aproape de parametrii de fabrica,si abia dupa asta sa te gandesti la ceva modificari,daca vor fi posibile Azi o sa incerc sa trec pe la serviciu sa vad de UCH si UBL,te sun mai pe seara,spor la restaurat carcasa,deocamdata... Link spre comentariu
doru3160 Postat Iulie 28, 2009 Partajează Postat Iulie 28, 2009 Salut,scuze de intarziere,am ajuns la scula ce o banuiam ca are UCH si UBL(un osciloscop de prin '50)si din pacate e cu EBL21,6AC7 si EF22,(redresare cu AZ11)deci sunt cu 6,3Vpe filament si soclul e diferit, nu cred ca pot sa te ajut,probabil ce a fost cu UBL a fost dezafectat...daca iti e de folos EBL21,am cu tot cu soclu... Link spre comentariu
kripton Postat Iulie 31, 2009 Partajează Postat Iulie 31, 2009 Redresarea la acest aparat ( mono alternanta ) se face cu o coloana din placi de seleniu care poate fi inlocuita cu o dioda redresoare inseriata cu o rezistenta de cca 150 ohmi la 5 - 7 w. Din nefericire seleniu nu cred sa gasesti original dar am eu ceva ce se preteaza.Te voi ajuta cu placere. Succes. Link spre comentariu
Vizitator matrix68 Postat August 31, 2009 Partajează Postat August 31, 2009 am si eu un radio identic si caut lampi uch21 pt el...daca ma ajuta careva ii sunt recunoscator. vad ca ati dat si schema e ok pt ca cineva si-a bagat nasul si nu a lipit totul la loc.astept pe cineva care poate sa ma ajute unde gasesc lampi. Link spre comentariu
kripton Postat Septembrie 1, 2009 Partajează Postat Septembrie 1, 2009 La vanzari se mai gasesc pe ici pe colo .E bine sa citesti ultima postare a lui viobio de la ''ce aparate pe lampi detineti in legatura cu tuburile cu alimentare universala mai ales ca aparatul este ''mesterit''.Cu procurarea tuburilor e bine sa ta grabesti ca se vand ca painea calda. Succes. Link spre comentariu
bassbox Postat Septembrie 3, 2009 Partajează Postat Septembrie 3, 2009 Am avut un radio exact la fel.Prima greseala:am spalat scala cu apa si sapun si am ramas cu o bucata de sticla "curata".Interiorul mancat de soareci,l-am "reconditionat"cu un aparat pe integrate,difuzoare moderne de basi si inalte.Asta a fost acum cca 15 ani,pe vremuri atata minte am avut. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Septembrie 5, 2009 Partajează Postat Septembrie 5, 2009 Imi pare rau ca inca nu am reusit sa modific tipul radioului din colectia lui viobio. Aparatul de acolo este fie un Cartpati fie un Bucuresti...S512U din cate stiu eu este kit Orion si are cutia neagra si sticla de scala este dispusa din "capat pana in capat"...Ar fi bine sa pui cat mai repede o poza despre aparatul tau...am modificat eu azieste Carpati s545u (al meu din colectie) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum