Vizitator impero Postat Iulie 23, 2009 Partajează Postat Iulie 23, 2009 mi s-a ars difuzorul de medii de la un satelit de la sistemul audio genius 5000 si am cautat peste tot dar nu gasesc difuzor de 15W 8Ohmi de 4 inchi cu prindere pe rotund.am gasit undeva unu de 4ohmi de 40W care se potriveste exact in incinta.e vreo posibilitate sa il pun pe acesta in locul celuilalt? Link spre comentariu
djlove Postat Iulie 23, 2009 Partajează Postat Iulie 23, 2009 Cauta schema sistemului si vezi ce integrat foloseste pentru amplificarea satelitilor, daca acesta rezista si pe 8 ohmi, poti pune difuzorul care l-ai gasit tu. Link spre comentariu
Vizitator impero Postat Iulie 23, 2009 Partajează Postat Iulie 23, 2009 download/file.php?id=17804asta este schema. difuzorul original e pe 8 ohmi 15W, cel pe care l-am gasit eu e de 4 ohmi 40W si vreau sa stiu dak merge pus Link spre comentariu
Jimmy Postat Iulie 23, 2009 Partajează Postat Iulie 23, 2009 pt sateliti vad ca foloseste TDA7269, care merge si pe sarcini de 4 ohmi, doar ca, daca pui la un satelit dif de 4 ohmi, iar ceilalti sateliti au toti difuri de 8 ohmi, satelitul cu dif de 4 ohmi se va auzi mai tare ca ceilalti sateliti. eventual ai putea schimba si difuzorul la satelitul pereche, si ai mai echilibra putin treaba. Link spre comentariu
Vizitator impero Postat Iulie 23, 2009 Partajează Postat Iulie 23, 2009 deci in final merge cel de 4Ohmi 40W, nu? Link spre comentariu
Jimmy Postat Iulie 23, 2009 Partajează Postat Iulie 23, 2009 merge, cu mentiunile din postul meu anterior. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum