Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

4 way stereo speaker control....

Vizitator

Postări Recomandate

am creat un deviator pt a putea cupla succesiv 4 iesiri stereo de putere pt. boxe... utilizind la intrare un amplificator stereo... e util pt cine doreste sa cupleze perechi de boxe diferite pe acelas amp....o alta particularitate pt vizualizarea canalului de iesire am utilizat un tub nixie alimentat separat de retea.. prin un trafo miniatura care scoate cca. 35v.. am folosit un montaj care ridica tensiunea de 4x ....

Posted Image

Posted Image

cine doreste mai multe detalii ....ii stau la dispozitie :dans:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dr.L

1

Top autori în acest subiect

arata bine :da comutarea boxelor se face manual din comutatorul ala,sau cu relee?si mufele alea nu fac probleme? mai ales la cabluri groase si subtiri

Link spre comentariu

arata bine :da comutarea boxelor se face manual din comutatorul ala,sau cu relee?si mufele alea nu fac probleme? mai ales la cabluri groase si subtiri

e cu comutator rotativ. deci manual....conceput pt puteri sub 70-80w simplu si afidabil pt. acasa :da sigur fara pretentii de hi -end...
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări