rdl Postat Iulie 22, 2009 Partajează Postat Iulie 22, 2009 Salut! Cum se poate conecta acest router BT Voyager 2110 care are intrarea cu mufa telefonica iar cablul de la rds este cu mufa rj45? Exista un adaptor ? Router-ul este din Anglia si are si modem ADSL si router. Link spre comentariu
Vizitator Alexino Postat Iulie 22, 2009 Partajează Postat Iulie 22, 2009 nu prea ai cum sa faci trecerea de la mufa de telefon la rj45... pe mufele de telefon ai 2 fire de intrare.. iar la utp putin mai multe si de adaptoare din pacate pt asa ceva nu am auzit.. Link spre comentariu
DJ_Speedy Postat Iulie 22, 2009 Partajează Postat Iulie 22, 2009 E router ADSL. Nu il poti folosi la ce vrei tu. Citeste mai multe despre el aici: http://www.voyager.bt.com/wireless_devices/voyager_2110/product_info.htm Link spre comentariu
Vizitator Alexino Postat Iulie 22, 2009 Partajează Postat Iulie 22, 2009 il folosesti la internetule de la romtelecom ca ei au net prin ADSL :P Link spre comentariu
nelu57 Postat Iulie 22, 2009 Partajează Postat Iulie 22, 2009 Nu ?tiu...a mea p?rere...dac? ar merge la RomTelecom ...?tiu c? parc? a?tia au ni?te m?rci propietare...etc...nu bag mâna-n foc... Link spre comentariu
ionut20 Postat Iulie 23, 2009 Partajează Postat Iulie 23, 2009 merge orice router adsl pe romtelecom ... daca e corect configurat. Saptamana trecuta am pus un edimax AR-7084A pe romtelecom si merge impecabil fata de porcaria de speedtouch. Link spre comentariu
rdl Postat Iulie 23, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2009 eu am vrut sa-l folosesc pe rds, nu prin romtelecom. Link spre comentariu
nelu57 Postat Iulie 24, 2009 Partajează Postat Iulie 24, 2009 ?tiu c? mai nou rds-ul nu mai are modemul în cas? montat. Link spre comentariu
MifTy Postat Iulie 26, 2009 Partajează Postat Iulie 26, 2009 nu prea ai cum sa faci trecerea de la mufa de telefon la rj45... pe mufele de telefon ai 2 fire de intrare.. iar la utp putin mai multe si de adaptoare din pacate pt asa ceva nu am auzit.. la rj45 se folosesc doar 2 fire din cele 6 disponibile. celelalte sunt folosite la viteze mari...btw, de?i conexiunea la net prin rds e prin 2 fire, ?i ai putea face un adaptor, tot n-o s? mearg? pentru c? protocolul de conectare e pppoe, nu adsl!!!nelu57, mai nou, rds folose?te un soi de "switch" cu nushcâte mufe rj45 conectat la modemul din cutia aia pe care o monteaz? prin bloace... sau pe stâlpi... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum