Foryn Postat Iulie 22, 2009 Partajează Postat Iulie 22, 2009 Salutare...,Sunt nou pe aici si m-am gandit sa va cer ajutoru daca se poate. Am 4 difuzoare si nu le stiu parametrii, un difuzor are 10", si bobina 6 cm, ma puteti ajuta cumva sa gasesc parametrii la aceste difuzoare?. As vrea sa fac niste incinte bass-reflex si vreau sa pun cate 2 difuzoare pe o cutie. Firma boxelor cred ca este MIVOC pt ca este pe un site aceleasi boxe, dar nu imi arata parametrii. http://www.raveland.de/xxl.html?nr=1&ar ... %20walnuss Multumesc Link spre comentariu
Foryn Postat Iulie 23, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2009 nu stie nimeni? Link spre comentariu
djlove Postat Iulie 23, 2009 Partajează Postat Iulie 23, 2009 Este foarte posibil sa nu gasesti nimic despre ele, mai ales daca sunt de la chinezi, serie low cost.Ai putea sa incerci sa ii masori tu, daca ai ceva cunostinte despre electronica, gasesti pe forum informatii in acest scop. Link spre comentariu
Foryn Postat Iulie 23, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2009 nu cred ca sunt chinezesti pt ca sunt aduse din germania, si de masurat, numa omaju il stiu are 4 ohmi un dif Link spre comentariu
Foryn Postat Iulie 25, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2009 Mai am o intrebare, am vazut pe net subwoofere facute din aceste difuri si scrie si dimensiunile la ele(adica la cutii), credeti ca daca as incerca sa fac un subwoofer la dimensiunile alea ar suna bine?(ma refer la bas), am introdus dimensiunile cutiei in bass box, si imi arata o cutie de 49,61 de litri, numai ca alea care le-am vazut eu sunt subwoofere active, dar exact cu acest difuzor Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Iulie 25, 2009 Partajează Postat Iulie 25, 2009 De sunat bine nu stiu daca va suna bine ca asta depinde de difuzor, dar daca ai vazut proiect facut cu acest difuzor eu zic sa incerci linistit.Bafta. Link spre comentariu
Foryn Postat Iulie 25, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2009 Uite poza cu difu asta, io zic ca sunt aceleasi difuri, si pe youtube am vazut filmulet cu astea, si sunt identice difurile.Modelu SW 1100A Link spre comentariu
SunShine Postat Iulie 25, 2009 Partajează Postat Iulie 25, 2009 Eu am avut difuzor identic cu al tau si cred ca la aceeasi dimensiune. Era de 50 W apropo. Ca subwoofer merita banii sa sti. Link spre comentariu
Foryn Postat Iulie 26, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2009 hai ca iti si spun pe ce le-am luat, nu le-am luat pe bani, am dat 2 boxe cu cate 2 difuri pe o cutie (difurile erau YDD200 LPP), cutiile imi placeau la aspect atat, dar nu erau calucalte, dar se auzeau destul de bine, si ala mia dat 4 difuri dinastea, si inca un dif de 15", tot pt subwoofer, dar ii dif de masina, am gasit cativa parametrii la el pe net, dar nustiu daca sunt destui pt a calcula o cutie pt un subwoofer, dif e blaupunkt velocity VXW 380. Si apropo cauta pe google seria de la subwooferu ala de mai sus si uita-te sa vezi cati wati are, m-as mira sa aiva numa 50w Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum