Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce antivirusi folositi ?...avantaje dezavantaje

Vizitator valiotronic

Postări Recomandate

@snake: click dreapta pe conexiune (lan sau modem, nu conteaza ce ai), properties- in tab-ul advanced ai firewall (daca ai doar sp1, este singura optiune parca.. daca ai sp2, mai ai cateva chestii pe acolo. le ignori.

daca ai sp2, dupa ce dezactivezi firewall, iti va apare security center in tray. dai dbl click pe el, iar la firewall alegi recomandation si bifezi i have my own crap

ps: ti-am spus din memorie, pt ca nu sunt in win acum.. s-ar putea sa gresesc undeva. daca nu reusesti, ask here sau pm :bere:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 33
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• i0nutzb

5

• LostCell

3

• radue

3

• Tavi

2

Top autori în acest subiect

@gogule, are rezident shield.. asta insemneaza ca monitorizeaza memoria..un antivirus bun este si nod32. asta stie sa scaneze fisierele de pe hdd in timp real, fara sa afecteze performanta calc. si nu e facut in germany. asta e doar o strategie de marketing... nemtii fac masini bune, nu si software :death:

Link spre comentariu

recomandati-mi va rog un antivirus bun,ca tocmai am patit-o cu bitdefender :shock: mi-o intrat vreo 15 tipuri de troieni unu dupa altu si nu pot scapa de ei am scanat cu bitdefender8 zice ca io sters da de cate ori scanez tot ii arata acolo :(

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

symantec antivirus corporate edition - nu consuma resurse multe, este mai mult heuristic din ce am intzekes eu de la un tip priceput in treburile astea, termina de scanat repede, interfatza spartana (menajeaza resursele), update-uri mici.Problema mea este ca din ce am observat eu pana acum...fiecare antivirus are cateva chestii pe care nu le simte. Daca ai avg gaseshti x chestii, pui norton mai gaseshti cateva, pui xxxx gaseshti altceva, mai pui un antispy si gaseshte si el ceva.Deci orice am face, nu putem decat sa cautam o solutie care "prinde" majoritatea (marea majoritate) a "scamelor".In plus, un antivirus bun + un firewall bun + un utilizator neavizat = performanta scazuta cu 10-1000%. Este de ajunsa sa dai un click pe un YES sau un NO in graba si solutia ta de securitate devine neajutorata, doar ce ai obligat-o sa lase in pace un virus. De asemenea poti da un click si sa blochezi un program ca IE, opera, DC++ etc, inca de la instalare, iar cand un "expert" iti va explca ce ai facut....vei spune ca antivirusul este " prost".Nu exista calculatoare proaste - era o vorba - ele fac exact ceea ce le spunem noi sa faca!!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări