Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Modulator FM la PC

lucione_cip

Postări Recomandate

Am cumparat zilele trecute um modulator FM cu gandul de al instala intre PC si amplificator pt ca are mufa de in audio si sa pot regla volumul din telecomanda acestuia, toate bune si frumoase dar nu merge telecomanda doar de la 60-70 cm. Pot sa maresc cumva distanta pana la minim 3m? Ma gandesc sa schimb ledul emitator de la telecomanda si eventual receptorul din modulator sa il inlocui cu ceva gen tsop 1738. Merge?Daca schimb ledul emitator de la telecomanda, bateria aceia (e baterie din aia mica de 3V ca un ban) va duce un led emitaror normal?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• lucione_cip

4

• Dr4g0n

2

Eu nu inteleg o chestie ....Tu ai luat emitatorul ala doar pentru a avea telecomanda la PC ?????Daca e asa , era mai simplu sa iti iei un adaptor bluetooth(daca ai telefon cu bluetooth) , sa descarci 2 softuri ( server(PC-ul) si client(tel`ul)) sa folosesti telefonul mobil ca telecomanda ! Eu am facut asta cu mai multe telefoane ... si bate si prin pereti pana la vreo 10M de PC In cazul in care nu ai tel cu bluetooth mai era o solutie TELECOMANDA PC ( google`il) Daca ai luat ala ca sa transmiti semnal la amplif(amplitunner) ... ai facut cea mai proasta alegere .... calitatea sunetului lasa de dorit la emitatoarele astea ... era mai simplu cu un cablu mai lung :ras: Sansele sa il modifici sa bata mai mult telecomanda sunt destul de mici ! :nebunrau:

Link spre comentariu

Aveam de gand sa-l folosesc doar pt telecomanda dar cred ca renunt la ideie, am facut si muntajul acela cu tsop (telecomanda pc) dar imi incurca comenzile, si apropo telefonul meu are bluetooth dar nu are java e sony ericsson t280i . Pot sa-l folosesc ca telecomanda?

Link spre comentariu

Deci am ramas surprins cand am auzit ca telefonul meu sony ericsson T280i are java, am cautat detali pe net si m-am convins, da chiar are java. problema ar fi ca nu stiu cum sa il fac sa il folosesc pe post de telecomanda la pc. Stie cineva merge tel. meu?Ce program imi trebuie?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări