Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Transmisie video la distanta

Postări Recomandate

Vizitator Tylk

Salut,am si eu o intrebare: Am doua telecamere de supraveghere care trebuie sa le mut cu mult mai departe fata de locatiile actuale si nu doresc sa cablez cu coaxial deoarece este cam "greu" si in schimb as dori sa merg cu transmisia pe radio pe distanta dintre locul lor actual si cel nou.Precizez ca in linie dreapta distanta este de aproximativ 300m (practic camp deschis). La un moment dat m-am gandit sa folosesc emitatoare-receptoare AV Extender in 2,4Ghz care se gasesc la Vitacom si sunt folosite pt. transmisia semnalului AV + telecomanda prin casa.Problema este ca, conform manualului ele bat la maxim 100m. Aveti vreo idee?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cniky

1

• Gheorghe Dracu

1

Top autori în acest subiect

Ai 2 variante ilegale:1) sa modifici circuitul de antena al emitatorului si al receptorului si sa adaptezi antene cu castig sau sa amplifici semnalul emitatorului2) sa faci modulator pe o frecventa comerciala si sa receptionezi cu un TV banal :twisted:

Link spre comentariu
Vizitator Tylk

Instalatia cuprinde 12 camere de supraveghere cctv cu monitorizare pe DVR cu o placa de 200fps.Deci receptie cu un tv banal iese din calcul. Pentru inceput am nevoie de 2 camere sa le fac sa-mi merga "wireless" :) partial,iar ulterior se vor mai adauga inca 3 camere noi la sistem care vor fi la o distanta de aproximativ de 350-400-500 m fata de DVR.Si pe acestea as dori sa le pun tot fara fir daca gasesc o aplicatie viabila(stabila) pt. cele 2 camere existente.

Link spre comentariu
Vizitator berti

Cauta la audiotehnic.ro, in ofertele de anul trecut aveau niste emitatoare care "bateau" 2000 m

AP 560 emitator video 1W distanta 1200 m alim. 12V/500mA - 1,900,000+TVAAP 570 emitator video 2W distanta 2000 m alim. 12V/750mA - 2,500,000+TVAIar receptor: AP 600 la 900,000+TVA

Repet, asta-i oferta de anu trecut, in oferta de anu asta nu le-am vazut, dar cel mai bine iei legatura cu ei
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări