Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

am si eu nevoie de o simulare

Dj_Dog

Postări Recomandate

• Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dj_Dog

6

• BF37

4

• chorchy

4

• Dr4g0n

2

Top autori în acest subiect

pai ambeleeu am facut ceva simulare dar imi da cone displacement exagerattotusi as merge pe sealed dar nici de br nu imi este frica te rog mai fa si o simulare si pune poze mai inteligibile

Link spre comentariu

Am simulat si eu incinta propusa de tine ( 30 L are volum ) , rezultatul e apropiat cu cel postat de BF37 ... Mie sincer nu imi place , sub 100Hz raspunsul deja e cu -(minus) si cursa destul de mare de la 70Hz in jos asta la o putere de 400W .....

Eu zic sa faci Br si de volum mai mare(daca ai loc) mai ales daca o vrei pentru masina

Link spre comentariu

Scuze ca nu am raspuns mai promt , am avut multe de facut........E bine ca te-ai hotarat , eu sant de parere ca pe Br e cea mai buna solutie , la litrajul de acolo ( pacat ca e numai atat ). Daca ai fi avut macar 50 litri la dispozitie.........azi am instalat un sistem GZ in Matiz-ul unui prieten si am incercat sa fac incinta cat mai mica ( dif de 10" , aprox. 30L) , dar rezultatul nu s-a ridicat la inaltimea asteptarilor. Asa ca si-a umplut portbagajul cu cutia originala , pt ca se auzea mult mai bine ( sunet plin si sanatos pe frecvente joase, 20-40 Hz )Deci litrajul ajuta si el destul de mult..........oricum si la 43L va iesi desul de bine!Spor la treaba !

Link spre comentariu

Tare curios is ce muzica ascultati voi de poate subwooferul ala sa bage calumea intre 20-40 Hz...Cred ca mai degraba auzeai ceva peste 35 Hz pentru ca sub 30 Hz nu prea auzi nimic, numai simti.

Link spre comentariu

Pai asta era ideea , daca tot i-ti pui un sub puternic oricum nu vei mai auzi mare lucru din versuri asa ca dai cu basu sa falfaie oglinzile :101 , + ca i-ti face masaj scaunu pe gratis :da

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator koala_boy

am si eu acelasi model de difuzor....la mine spatiul nu reprezinta o problema pt. ca portbagajul este mare (mazda 626). Ati putea sa ma ajutati si pe mn cu niste dimensiuni de incinta? sunt incepator...daca se poate sa vorbiti cu mine "pe romaneste" :d.ms anticipat

Link spre comentariu

difuzorul este pentru incinta inchisa.daca iei in calcul gainul masinii la frecventa joase o incinta de 50 de litri ar fi buna pentru un raspuns uniform(cone displacement ajunge undeva pe la 10mmm la putere 500 W).poti opta pentru o incinta de vreo 35 de litri tot inchisa daca vrei putere maxima(cone displacement maxim 8 mm(xmax este 7)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări