Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

SDR de YO4HSP

Ovidanie

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Ovidanie

2

• Marele Savant

1

• maxxim33

1

• gauss

1

Top autori în acest subiect

Frumoasa lucrare...acum 30 de ani, chiar acum 20...era un vis frumos! Nu neaparat schema si componentele...e clar ca nu puteau exista pe atunci. ci complexitatea si modul de "inchegare" ! Mult succes la alte abordari, mai ales ca pasionatii construiesc din ce in ce mai putin!Din ce motive, asta e o alta discutie...poate un nou topic!

Link spre comentariu

Din partea mea un 10 cu felicitari si sunt sigur ca si la profesori le-a placut. Speram sa nu fie doar o lucrare oareacare ci un mod de a petrece timpul liber . Te asteptam si cu alte lucrari. 73

Link spre comentariu

Nu este lucrarea mea, este lucrarea de licenta a lui Cosmin Tamas, YO4HSP. Este doar inceputul, Cosmin are de gand sa continuie lucrarea, va fi si lucrare de doctorat. SDR-ul are un microcontroler pentru partea de comanda si un DSP pentru partea de prelucrare semnal. Cand va fi gata va demodula tot, digitale, ssb, orice.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări