Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Alarma pe Skoda Fabia

Vizitator Cristi-C.

Postări Recomandate

Vizitator Cristi-C.

Buna. Puteti sa-mi spuneti modul de interconectare a unei alarme la inchiderea centralizata a unei Skode Fabia.Mentionez ca am incercat sa o conectez prin darea la masa a doua fire ce merg la cheie , si functioneaza numai incuierea , descuierea nu(la usa soferului).Am incercat si la usa din dreapta , tot la firele ce merg spre broasca , si am constatat ca incuierea se face prin darea la masa a unui fir(albastru cu alb) , iar descuierea se face prin contactul aceluiasi fir cu un altul(violet cu alb) .Bucuria mea a fost de scurta durata deoarce dupa un timp descuierea nu a mai raspuns la comanda(functiona numai pe incuiat).Initial am zis ca e din alarma , dar am constatat ca e din modulul de inchidere masinii.Inchidere asemanatoare am montata si pe masini nemtesti(cu led in dreptul butonului de blocare de la usi , si nu am avut probleme(se da cate un fir la masa pt inchidere , respectiv deschidere)P.S.:Am montat multe alarme pe o gramada de modele de masini , si totusi nu am intampinat probleme .Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• niq_ro

1

• i0nutzb

1

• Flor

1

este posibil sa ii trebuiasca un minus sa inchida si un plus sa deschida...daca iti este frica de ceva, ai putea incerca sa alimentezi prin lampa :)

Link spre comentariu
Vizitator mircea2345

skoda fabiavezi care este firul de inchidere din usa soferului(dai cu masa pe el si trebuie sa inchida) dupa ce vezi care este il tragi inauntru in masinala alarma: vezi care sunt firele de inchidere care ies din alarma comenzi de minus neaparat daca sunt 5-6 fire configurezi alarma pt inchidere centralizata cu comenzi de minusiei firul din alarma care inchide si il legi la firul care l-ai tras din portiera, la deschis iei firul de deschis din alarma ii pui o rezistenta de 250 ohmi si il legi si pe el tot la firul care l-ai tras din portieradaca ai comfort closer si vrei sa iti inchida geamurile odata cu inchiderea in loc de firul de inchis din alarma legi firul pt comanda de blocare de motorsi uite asa iti inchide si geamurilebafta

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Salut Apropos de Fabia. Am gasit-o busita in parcare, da bine. Usa dreapta spate infundata ...Politie, asigurari, am CASCO si in final la service-ul de pe Barbu Vacarescu...Presupun ca il stiti. Repet ca am CASCO, asa ca nu am facut nici un cadou... Poate si de aia mi-au tinut masina la ei 10 zile la rand, asta dupa ce imi facusem programare la ei cu 2 saptamaini inainte si le aratasem despre ce e vorba. Sau poate gresc eu, si sunt oameni cinstiti.......Cand am luat-o nu am remarcat ca usa care fusese lovita -si care acum arata perfect ca tabla si vopsitorie -nu se inchide din butonul interior al inchideri centralizate ci doar din telecomanda. Stiftul, cuiul, ca nu ii stiu numele, cand apas butonul cade, sta ~ 2 secunde unde trebuie, apoi se ridica singur la loc. Din telecomanda e OK. Daca apas cu degetul se blocheaza si sta perfect..A 2-a zi am aparut la ei, vorbind omeneste. Mi-au zis ca:" ce ma pricep eu la masini, e din socul izbiturii..Dar daca platiti 5 milioane pt piesa v-o punem noi gratis ca manopera." Clar ..Morala. Are cineva o schema a acestei masini? Ma intereseaza partea de inchidere.Flor

Link spre comentariu
Vizitator icekox

problema e din usa respectiva. Cele doua inchideri sunt diferite una de alta.(ca functii)cred ca problema e din yala(a acelei usi). Incearca cu usa deschisa sa blochezi cu o surubelnita chestia care blocheaza. vezi ca are 2 trepte ,;dai pina la capat si apoi incerci sa inchizi usa din interior.In yala trebuie sa aiba si contactul de u sa deschisa si eu cred ca ala e problema. dar sigur problema e din yala.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări