Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Arcuri

Badman

Postări Recomandate

• Administratori

Aveti idee de unde pot cumpara arcuri ?As avea nevoie de niste arcuri cam de 20mm la exterior si cam de 0,5-1mm sarma...Sau macar sarma de arcuri unde as putea gasi ca le fac eu sa-mi bag picioarele in ele ca nu mai pot, in tara asta nu gasesc nimic :nebunrau:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Badman

6

• 89-CEC

3

• paul14

1

• boboBOBO

1

Top autori în acest subiect

Vasile am eu pe acasa ... vreo 3 arcuri vreo 30-40 mm "de tras " adica se trag nu se apasa , daca te intereseaza vb !PS : trebuie sa le caut :)daca le gasesc discutamPS2 : de cate ai nevoie ?

Link spre comentariu

De cumparat nu cred ca e problema, ci mai degraba taxele de expediere,dar daca esti interesat pot sa iau legatura cu ei sa vad care sunt conditiile de achizitionare si expediere.

Link spre comentariu
  • Administratori

M-am uitat la ei pe site, pana in Bulgaria e 20 euro transportul, pentru noi o sa fie 200...

Link spre comentariu

Cred ca pana in prezent firma respectiva nu a avut client din .ro si din acest motiv sa si fie aceasta situatie,sau ca direct producator e posibil sa vanda doar prin asa zisi reprezententi.Daca nu vorbim cu ei nu avem de unde sti care este problema.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări