micu_Ovi Postat Iulie 19, 2009 Partajează Postat Iulie 19, 2009 Am 2 calculatoare un P3 si un Dual Core .P3 il folosesc la birou unde am net de la o firma noua in oras .Dual Core-u il folosesc acasa . pe el am avut net de la un vecin care a incetat sa-m furnizeze net acum vreo 5 luni . Si de atunci acel calculator nu a mai fost conectat la internet .Mi-am dus calculatoru de acasa la birou si cand am bagat mufa in el mi-a aratat conectat , dar internetu nu merge in schimb pe P3 merge struna de pe el si scriu acum .Am reinstalat windousu cu netu conectat am refacut setari dar nimic . Sa fie din cauza ip inregistrat la furnizoru de internet ?Pe P3 am un ip 93.xxx.xxx.xxxIar pe Dual Core 10.x.x.xxx ( la asta nu-s sigur dar ceva in genu ) M-am mai gandit la varianta sa-m fi bagat vecinu scurt in placa de retea cand mia taiat cablu de net de la el de la stresina , dar atunci de ce mai im mai apare connectat cand bag cablu de la birou !?Help me!! ca-s disperat P3 asta ma dispera si pe ala nu-m merge netu Link spre comentariu
Dr4g0n Postat Iulie 19, 2009 Partajează Postat Iulie 19, 2009 pune manual ip`ul care il ai pe P3 pe Dual core si o sa mearga Link spre comentariu
yo9gcc Postat Iulie 19, 2009 Partajează Postat Iulie 19, 2009 Pe langa ip care trebuie sa il bagi manual ar trebui sa pui si MAC-ul placii de retea, atunci cand o firma iti da netu esti inregistrat cu ip si MAC-ul placii si care este dat de producatorul placii de retea dar stiu ca poti sa modifici si MAC ul. Uite aici http://www.piticu.ro/2008/03/05/cum-sch ... index.html cum poti modifca MAC-ul placii. Scurt nu cred ca a facut, eu am sertizat o mufa la un cablu de retea si la capatul celalalt era conectat la calculator si era si in functiune, de fapt am taiat cablul cu clestele in timp cat mergea si netul. Link spre comentariu
micu_Ovi Postat Iulie 19, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 19, 2009 bun sa zicem ca am schimbat ip si macu pe dual core si ca totul merge ok. si dupa un timp im iau un router si im trag net si in casa ( birou se afla la parter si eu stau la 1) trebuie sa schimb iar ip si macu sau trebuie sa fie lafel ca sa functioneze? Link spre comentariu
Dr4g0n Postat Iulie 19, 2009 Partajează Postat Iulie 19, 2009 trebuie sa bagi ip`ul pe rooter si restul face el Link spre comentariu
micu_Ovi Postat Iulie 19, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 19, 2009 Gata am reusit acum va scriu de pe dual core , am schimbat macu cu ,,MACAAddressChanger'' si ip s-a sschimbat singur . Multumesc mult baieti va raman dator Link spre comentariu
yo9gcc Postat Iulie 19, 2009 Partajează Postat Iulie 19, 2009 La router vezi ca are in meniu MAC CLONE, conectezi calculatorul care merge la net la router si routerul la net si din meniul MAC CLONE apesi pe butonul ,,Clone MAC Address,, si automat la router se schimba adresa MAC cu adresa de la calculatorul care merge la net. La router cred ca nu mai trebuie sa faci nimic, el genereaza automat IP pentru fiecare calculator.ATENTIE! Toate astea trebuiesc facute de la calculatorul care a mers la net astfel se cloneaza MAC-ul de la alt calculator si nu mai merge netul Link spre comentariu
micu_Ovi Postat Iulie 19, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 19, 2009 ok mersi ca m-ai prevenit . c-am cati bani sa dau pe un router fara wrayles si alte fite ?si as mai fi curios de ceva daca am net de 10 mb pot sa impart pe unu 8 mb si pe unu 2 sau numa 5si 5 ? Link spre comentariu
yo9gcc Postat Iulie 19, 2009 Partajează Postat Iulie 19, 2009 Eu am cumparat unul de 90 ron si a merge foarte bine, suntem 3 persoane conectate la el si chiar nu simt ca scade viteza, problema este atunci cand descarca in acelasi timp toti cei care sunt conectati. Nu se seteaza din el cat sa dau la unul sau la alt abonat, poate la altele dar la acesta nu. Link spre comentariu
micu_Ovi Postat Iulie 19, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 19, 2009 ok poate gasesc vreunu care poate face asa ceva orcum aici o sa fie numai 2 calculatoare poate pe viitor 3 daca im i-au si leptop + ca calculatoru de la birou nu dowlandeaza nimic este folosit numai pentru radio muzica si googlelit . Link spre comentariu
micu_Ovi Postat Iulie 20, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2009 Am primit azi o scrisoare ,, de azi suneti abonat rds `` :yahoo: la router cand un pc este oprit celalat primeste viteza maxima?nustiu de ce tot ce copiezi cu mozila nu se poate instala si acelasi lucru daca il copiez cu explorer merge !? Link spre comentariu
MifTy Postat Iulie 26, 2009 Partajează Postat Iulie 26, 2009 da, dac? nu ai setat la router ca un anumit ip din re?eaua intern? pe care o deserve?te routerul s? "primeasc?" mai mult net ca celelalte ip-uri...în mod default, routerele ofer? tuturor pc-urilor conectate band? egal? cu banda maxim? / nr de pc-uri conectate simultan..."nustiu de ce tot ce copiezi cu mozila nu se poate instala si acelasi lucru daca il copiez cu explorer merge !?"... n-am în?eles!!reformuleaz?, s? pricep care e problema... nu po?i rula/instala exe-urile date jos cu firefox, dar pe cele cu internet exploder po?i???? Link spre comentariu
micu_Ovi Postat Iulie 26, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2009 nu po?i rula/instala exe-urile date jos cu firefox, dar pe cele cu internet exploder po?i????da si mai nou am o problema nu mai pot inchide pc sau sa-l restartez din start ,de restartat pot de la buton da de inchis numai scos din priza Link spre comentariu
micu_Ovi Postat August 27, 2009 Autor Partajează Postat August 27, 2009 de cand am net rds nu mai im merge strong dc?ce dc sa-m pun? sa mearga? Link spre comentariu
micu_Ovi Postat Septembrie 5, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2009 scriu aici sa nu mai dechid alt topic pana la urma am renuntat la rds si am trecut pe cliknet . cand am intrebat de ce am nevoie ca sa am net pe ambele pc-uri au zis ca de un swichipana la urma de ce am nevoie de swichi sau router ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum