tranzistor Postat Septembrie 4, 2009 Partajează Postat Septembrie 4, 2009 Amplasarea are un rol important,cel mai bine e in colt,(ca experiment poti sa bagi subul in dulap-da stiu,iar ma deranjaza piticii de pe creier-dar vezi ca pe termen lung la puteri mari dauneaza dulapului,iti spun din experienta) Link spre comentariu
paul14 Postat Septembrie 4, 2009 Partajează Postat Septembrie 4, 2009 Sustin si eu ce spune Tranzistor. Eu tineam sub-ul prin dulap sau sub pat ca sa nu ma impiedic de el prin camera. Si-mi placea cand venea cineva pe la mine si ma intreba cati watti au boxele de pe perete, le spuneam ca au vreo 10 si ca dau cu 5 in ele faceau niste ochi cat cepele . Ultima oara am avut un sub de 12" in dulap iar la 15-20W ziceai k e cutremur, nu alta. Pana la urma l-am scos din acelasi motiv ca al lui Tranzistor si din cauza ca-mi sifona tricourile. Link spre comentariu
Vizitator GABYGABYYBAGYBAG Postat Septembrie 4, 2009 Partajează Postat Septembrie 4, 2009 am pus si eu woferul in dulap si usa facea ca toate alea Link spre comentariu
adicontakt Postat Septembrie 4, 2009 Partajează Postat Septembrie 4, 2009 alea care? Link spre comentariu
Vizitator GABYGABYYBAGYBAG Postat Septembrie 4, 2009 Partajează Postat Septembrie 4, 2009 am pus si welu si un coustic Link spre comentariu
tranzistor Postat Septembrie 4, 2009 Partajează Postat Septembrie 4, 2009 am pus si welu si un cousticaha....adica? Fara prea mare suparare,aici esti pe un forum nu pe mess,incearca sa formulezi fraze intregi care sa aibe sens. Link spre comentariu
Vizitator GABYGABYYBAGYBAG Postat Septembrie 4, 2009 Partajează Postat Septembrie 4, 2009 okey Link spre comentariu
jonutzu Postat Septembrie 4, 2009 Partajează Postat Septembrie 4, 2009 am pus tunul in coltul camerei,se aude bine,dar e infundat cu vatelima(din plin:)) )Imi puteti da sfaturi cum sa asez vatelina in el? Link spre comentariu
Vizitator GABYGABYYBAGYBAG Postat Septembrie 4, 2009 Partajează Postat Septembrie 4, 2009 se pune pe peretii din interior Link spre comentariu
tranzistor Postat Septembrie 4, 2009 Partajează Postat Septembrie 4, 2009 O lipesti cu aracet pe pereti,dar deja am deviat de la subiect. Link spre comentariu
jonutzu Postat Septembrie 5, 2009 Partajează Postat Septembrie 5, 2009 Bine.Ms.Mai spre seara o sa redresez topicul cu alte poze si info cu un amplif pt subwoofer (tda7294 in punte) .;).Asta ca sa nu se supere cineva ca deviem;)) Link spre comentariu
jonutzu Postat Septembrie 6, 2009 Partajează Postat Septembrie 6, 2009 poze cu statia subwooferului:D Si la ampliful boxelor am pus vumetru si preamplificator.;) Link spre comentariu
mely17 Postat Septembrie 6, 2009 Partajează Postat Septembrie 6, 2009 Felicitari pentru realizare! Link spre comentariu
djlove Postat Septembrie 6, 2009 Partajează Postat Septembrie 6, 2009 Un amplificator nu se face in cutie de pal, ca nu e boxa. Un amplificator are nevoie de o carcasa de metal, pentru ecranare. Link spre comentariu
jonutzu Postat Septembrie 6, 2009 Partajează Postat Septembrie 6, 2009 Mai nea Love..daca tu ai sa imi dai 2 cutii de metal ,eu le iau,daca nu am de metal ce vrei sa le fac.am facut din ce am gasit.O sa le acopar cu autocolant negru,ca sa dea senzatia de "metal"@Mely:Multumesc;). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum