eddy_knnabis Postat August 6, 2009 Autor Partajează Postat August 6, 2009 ehe...poate imi place efectul..glumesc..vad eu cum alimentez si ventilatoarele...in legatura cu cablurile puse alandala..nu aveti nimic de spus?..sau de "ecranul" transformatorului?..sau orice alte comentarii...nu poate sa fie totul bine..astept comentarii. mersi Link spre comentariu
SunShine Postat August 7, 2009 Partajează Postat August 7, 2009 ehe...poate imi place efectul..glumesc..vad eu cum alimentez si ventilatoarele...in legatura cu cablurile puse alandala..nu aveti nimic de spus?..sau de "ecranul" transformatorului?..sau orice alte comentarii...nu poate sa fie totul bine..astept comentarii. mersiVezi ca se gasesc traf-uri pe aici, pe forum la tensiunea dorita. Cauta pe la "Bazar" Link spre comentariu
eddy_knnabis Postat August 7, 2009 Autor Partajează Postat August 7, 2009 mai am 2 trafuri acasa...printre care si unu cu 2x12v la 1A..dar nu mai pun inca un traf in carcasa...ca nu prea mai e spatiu....sau daca o fi..iau unu dela mic care imi da direct DC la 12v(se gasesc peste tot)am facut si proba cu preamplificatoru si ma declar multumit...e prea mult acum pt camera mea de 15mp..inca mai lucrez la ea Link spre comentariu
mely17 Postat August 7, 2009 Partajează Postat August 7, 2009 Ma bucur ca iti place preamplificatorul facut de mine! Sa il stapanesti sanatos! Link spre comentariu
eddy_knnabis Postat August 27, 2009 Autor Partajează Postat August 27, 2009 buna seara...a trecut ceva timp de cand nu am mai scris....si am zis poate sunteti curiosi cum arata statia la final. am cumparat alta carcasa de la user-ul mely17(baiat de nota 10) si cu mici modificari am reusit sa termin si eu treaba. de maine incep sa umblu prin oras dupa difuzoare de bas. urmeaza 2 incinte..ori VTP ori bass-reflex pe 3 cai. sunt inca nehotarat. sper sa va placa cum a iesit..si ca de obicei astept pareri pro si contra. multumescpoze: Link spre comentariu
mely17 Postat August 27, 2009 Partajează Postat August 27, 2009 Arata bine! Felicitari pentru realizare! Link spre comentariu
jonutzu Postat August 30, 2009 Partajează Postat August 30, 2009 Ma bag si eu 2 tda7294 ,si am si amplif pt tunul de bass cu tda7294 in punte.Mai am ceva de lucrat la el.Momentan la acest amplif mai am de lucrat mult.Acum e in probe.Trb sa imi soseasca noul preamplif si 1 wumetru stereo de la @mely17:> ..E mester bun:D Link spre comentariu
eddy_knnabis Postat August 30, 2009 Autor Partajează Postat August 30, 2009 frumos si ampliful tau..daca ai luat preamplificator de la mely17 iti garantez ca o sa fii multumit. baiat bun..ar trebui sa fie "insemnat" ca user de incredere. succes cu amplificatorul tau. Link spre comentariu
jonutzu Postat August 30, 2009 Partajează Postat August 30, 2009 ohoo.acum am vazut ca suntem vecini;))Da,miercuri sau joi imi soseste preampliful si vumtrul 2x6 led.l:d. Link spre comentariu
tranzistor Postat Septembrie 1, 2009 Partajează Postat Septembrie 1, 2009 @Jonutzu,am citit ca ai pus tda-urile in punte. Cum se comporta?au ceva claritate si se simnte puterea? Link spre comentariu
jonutzu Postat Septembrie 2, 2009 Partajează Postat Septembrie 2, 2009 Salut.Folosesc tda in punte la subwoofer.Tocmai l-am finalizat.5 ore mi-a luat sa il fac.AM construit un filtru de joase pt dansul.Se aude fenomenal.Cel putin din partea mea.Zdrangane bine geamurile;)).Niste poze maine Link spre comentariu
tranzistor Postat Septembrie 2, 2009 Partajează Postat Septembrie 2, 2009 Daca te rog pui si schema defazorului? Link spre comentariu
mely17 Postat Septembrie 2, 2009 Partajează Postat Septembrie 2, 2009 Nu a folosit defazor! Link spre comentariu
tranzistor Postat Septembrie 2, 2009 Partajează Postat Septembrie 2, 2009 Aaaaaa...speram sa gasesc un defazor functional,in gogu nu prea am incredere iar,ce am gasit in tehnium nu gasesc tranzistori. Link spre comentariu
Jimmy Postat Septembrie 2, 2009 Partajează Postat Septembrie 2, 2009 uite aici defazor: http://niqro.3x.ro/defazor/defazor.htm ultima schema de jos, cu amplificator operational. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum