Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

kituri cu tda7294

eddy_knnabis

Postări Recomandate

ehe...poate imi place efectul..glumesc..vad eu cum alimentez si ventilatoarele...in legatura cu cablurile puse alandala..nu aveti nimic de spus?..sau de "ecranul" transformatorului?..sau orice alte comentarii...nu poate sa fie totul bine..astept comentarii. mersi

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 121
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• eddy_knnabis

34

• tranzistor

16

• djlove

11

• jonutzu

11

Top autori în acest subiect

ehe...poate imi place efectul..glumesc..vad eu cum alimentez si ventilatoarele...in legatura cu cablurile puse alandala..nu aveti nimic de spus?..sau de "ecranul" transformatorului?..sau orice alte comentarii...nu poate sa fie totul bine..astept comentarii. mersi

Vezi ca se gasesc traf-uri pe aici, pe forum la tensiunea dorita. Cauta pe la "Bazar"
Link spre comentariu

mai am 2 trafuri acasa...printre care si unu cu 2x12v la 1A..dar nu mai pun inca un traf in carcasa...ca nu prea mai e spatiu....sau daca o fi..iau unu dela mic care imi da direct DC la 12v(se gasesc peste tot)am facut si proba cu preamplificatoru si ma declar multumit...e prea mult acum pt camera mea de 15mp..inca mai lucrez la ea

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

buna seara...a trecut ceva timp de cand nu am mai scris....si am zis poate sunteti curiosi cum arata statia la final. am cumparat alta carcasa de la user-ul mely17(baiat de nota 10) si cu mici modificari am reusit sa termin si eu treaba. de maine incep sa umblu prin oras dupa difuzoare de bas. urmeaza 2 incinte..ori VTP ori bass-reflex pe 3 cai. sunt inca nehotarat. sper sa va placa cum a iesit..si ca de obicei astept pareri pro si contra. multumescpoze:

Link spre comentariu

Ma bag si eu 2 tda7294 ,si am si amplif pt tunul de bass cu tda7294 in punte.Mai am ceva de lucrat la el.Momentan la acest amplif mai am de lucrat mult.Acum e in probe.Trb sa imi soseasca noul preamplif si 1 wumetru stereo de la @mely17:> ..E mester bun:D

Link spre comentariu

frumos si ampliful tau..daca ai luat preamplificator de la mely17 iti garantez ca o sa fii multumit. baiat bun..ar trebui sa fie "insemnat" ca user de incredere. succes cu amplificatorul tau.

Link spre comentariu

Salut.Folosesc tda in punte la subwoofer.Tocmai l-am finalizat.5 ore mi-a luat sa il fac.AM construit un filtru de joase pt dansul.Se aude fenomenal.Cel putin din partea mea.Zdrangane bine geamurile;)).Niste poze maine

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări