eddy_knnabis Postat Iulie 20, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2009 ventilator oricum voi pune..oricum..ma mai gandesc in privinta radiatoarelor...si poate daca ramane topicul voi pune si poze la final. multumesc de ajutor Link spre comentariu
indy666 Postat Iulie 20, 2009 Partajează Postat Iulie 20, 2009 Daca kiturile vrei sa le folosesti in 4 ohm nu le alimenta cu mai mult de +-30 ca se ard. Eu am avut tda7294 de la ST si la +-32 dupa 2 min de ascultat la volum mediu a bubuit, pur si simplu au sarit bucati din el prin camera. Link spre comentariu
eddy_knnabis Postat Iulie 20, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2009 am discutat deaja cu cineva aceasta problema...boxele vor fi pe 8 omuleti...inca nu le am...amplificatorul il fac degeaba ca sa zic asa...si apoi voi face si 2 boxe dar cand oi mai avea bani...ca momentan nici bani de kituri nu mai am..nu stiu cu ce o sa le ridic maine sau poimaine de la posta...oi vedea. mersi oricum pentru sfaturi si cei care mai au ceva de zis sa nu se abtina ca orice informatie e bine venita...dupa cum am mai zis sunt incepator. o sara buna Link spre comentariu
eddy_knnabis Postat Iulie 22, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2009 buna seara..poate va era dor sa mai raspundeti la cateva intrebari.sa incepem..astazi mi'au ajuns kiturile...le'am ridicat de la posta...bla bla bla..asa..si am inceput sa ma gandesc la cum le voi pune in carcasa...am montat kiturile pe radiatoare..si as vrea sa imi spuneti daca sunt suficient de mari radiatoarele folosite...si daca este buna pozitionarea lor in "carcasa"(vezi poze mai jos). si as vrea sa mai stiu daca e bine pusa placa din fata transformatorului...ca am citit pe aici pe undeva ca ar fi bine sa "separi" cumva transformatorul de restul componentelor. si daca mai aveti sfaturi sunt bine venite. multumesc si o seara buna tuturor.Poze: Link spre comentariu
djlove Postat Iulie 22, 2009 Partajează Postat Iulie 22, 2009 Deocamdata este bine. Spor la lucru un continuare, ca mai ai mult de lucru pana la finalizarea amplificatorului. Link spre comentariu
tranzistor Postat Iulie 22, 2009 Partajează Postat Iulie 22, 2009 Perfect! Bafta si spor la lucru! Link spre comentariu
eddy_knnabis Postat Iulie 22, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2009 mersi..o sa am nevoie de mult succes..ca nici scule nu prea am...maine ma apuc de scheletul carcasei...apoi de fete..la fete o sa fie mai greu cu taiatu pt ca nu am "flex" si oricum imi e frica de el...o sa ma chinui cu foarfeca de tabla..momentan nici proba nu le'am facut ca nu am sigurante..si nici bani nu mai am...unde mai pui ca ar trebui si un potentiometru....conectori....dar sa speram ca voi face niste bani. multumesc pt urari si pentru raspunsuri Link spre comentariu
zal Postat Iulie 23, 2009 Partajează Postat Iulie 23, 2009 Nu folosi sub nici o form? foi?? izolatoare de cauciuc, pune numai de mic? ?i vaselin? din bel?ug. Link spre comentariu
tranzistor Postat Iulie 23, 2009 Partajează Postat Iulie 23, 2009 Sunt la magazinele de specialitate atat foite din acelea izolatoare si termorezistente cat si pasta termoconductoare. : Link spre comentariu
eddy_knnabis Postat Iulie 23, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2009 cea de pe integrate este foita de mica..a venit in pachet cu kiturile..deci pe aia o folosesc. pasta termoconductoare nu mai am dar sigur voi face rost.hai sa va mai zic ce am facut astazi:am facut scheletul..mi-a iesit chiar bine..nu ma asteptam.am conectat componentele intre eleam pus un filtru de retea "inaintea" transformatorului..si as vrea sa imi ziceti daca pot sa il folosesc. este un filtru de retea de la un monitor mai vechi..si anume chestia aia unde intra cablu de alimentare.cred ca toate monitoarele au asa ceva.initial nu am stiut ca este filtru de retea..crezand ca este doar "o mufa" sau un "conector" si nu stiu daca e bine sa il las acolo. pe el scrie(daca imi aduc bine aminte) 250v..50/60hz..3A si parca inca ceva. poze nu mai pun pentru ca nu sunt acasa...probabil voi reveni maine dimineata cu poze sa vedeti ce am mai facut. maine urmeaza sa fac si fetele de tabla si in sfarsit o proba. multumesc pt sfaturi. o seara bunaPoza filtru retea: Link spre comentariu
zal Postat Iulie 23, 2009 Partajează Postat Iulie 23, 2009 Normal c?-l po?i folosi, dar mai pune un condensator în paralel pe borne, de 0,22-1uF/250Vca/50Hz, condensatorii din filtru sînt mici. Link spre comentariu
eddy_knnabis Postat Iulie 23, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2009 pai are rost sa pun? ca din filtru respectiv(exact ca cel din poza) intra direct in traf..si apoi in puntea redresoare..conzi..etc...deci nu vad care ar fi rostu...ca pana la urma pot sa bag direct in priza fara acel filtru..corect? pe mine ma intereseaza doar partea de conectica..sa nu imi iasa cablu de alimentare din statie...ci vreau sa am mufe pt toate prostiile. sper sa intelegeti ce vreau sa spun. mersi pentru ajutor Link spre comentariu
eddy_knnabis Postat Iulie 24, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2009 buna seara din nou..a mai trecut o zi..am mai lucrat ceva la statie...si hai ca am reusit sa fac si o proba. sunt multumit de cum se aude dar cred ca am nevoie de un preamplificator. daca leg statia direct la calculator...se aude destul de tare dar parca poate si mai mult...adica mai cere semnal. am facut si proba cu ea cu un "preamplificator" si anume: o statie cu mixer de unde am luat iesirea pt casti drept semnal pt statia asta...si s-a vazut diferenta..adica se auzea ceva mai tare. voi ce ziceti..pun si preamplificator?cu racirea zic eu ca stau bine...adica am folosit statia cam 10 minute la maxim..s'au incalzit ceva radiatoarele dar puteam sa tin mana pe ele. ce m'a uimit a fost faptul ca radiatoarele s'au incalzit pe toata suprafata la fel..ma asteptam sa fie mai calde in zona integratului.mai jos am pus si niste poze sa vedeti cam ce am mai lucrat.imi cer scuze ca e cam dezordine pe acolo dar inca nu am cumparat toti conectorii de care am nevoie ca sa pot face ordine la cabluri. de maine sper sa ma apuc si de fetele de tabla..macar sa le decupez la dimensiunile necesare. astept pareri si sfaturi. o seara buna Link spre comentariu
djlove Postat Iulie 24, 2009 Partajează Postat Iulie 24, 2009 Pe intarea de semnal este obligatoriu sa pui fire ecranate, nu ce ai pus tu acolo, ca sigur ai brum.Preamplificatorul nu este absolut necesar atat cat da placa de sunet, este de ajuns, ca sa nu ajungi in zona cu distorsiuni. Acum depinde si de placa ta de sunet. Link spre comentariu
eddy_knnabis Postat Iulie 24, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2009 mai exact ce cabluri trebuie sa pun?..eu am pus ce am crezut ca e bine..dar se poate modifica..nu e chiar o problema. placa de sunet este una normala onboard..deci nu prea performanta ca sa zic asa Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum