Vizitator YzQ Postat Iulie 18, 2009 Partajează Postat Iulie 18, 2009 Salut sunt nou pe acest forum si as dori sa stiu dak este bun de ceva MA-500.Vreau sa stiu puterea lui reala in 4 ohm si 8 ohmAm inteles ca este 1.200 ROnE bun de ceva?Isi merita banii?Va rog sa ma ajutati cu niste detalii despre el reale ca e de ajuns cat am citit pe netul asta si fiecare zice cate ceva.Spuneti`mi va rog datele lui reale puterea lui reala.MultumescAst raspunsul Link spre comentariu
dj_steel Postat Iulie 18, 2009 Partajează Postat Iulie 18, 2009 vezi ca ai postat gresit...daca nu are lampi nu te ajuta nimeni... Link spre comentariu
Vizitator YzQ Postat Iulie 18, 2009 Partajează Postat Iulie 18, 2009 pai spunetimi va rog unde sa postez ca am mai postat la categoria amplificatoare si mia fost inchis postul :cry: Link spre comentariu
dj_steel Postat Iulie 18, 2009 Partajează Postat Iulie 18, 2009 vezi aici viewforum.php?f=31 Link spre comentariu
anton Postat Iulie 18, 2009 Partajează Postat Iulie 18, 2009 seria MA de la Bluetech e foarte reusita, cel putin eu am un MA-200 si sunt foarte multumit de el...protectiile la scurt sunt bune(bausem bine si am reusit sa ating firele intre ele(de mai multe ori), pe sarcini de 8 ohm merge rece, zgomot de fond mic, la banii aia nu stiu daca gasesti ceva mai bun, eu il am pe al meu de 1 an si merge brici, potentiometrele nu fasaie Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum