Ciprian Alexandrescu Postat Mai 20, 2005 Partajează Postat Mai 20, 2005 As avea nevoie de un preamplificator dual/stereo de microfon cu compresie dinamica ..mai exact de un circuit integrat care face toate astea. la o tensiune de pana la 12 volti...compresia nu e obligatorie dar dorita daca aveti ceva idei multumesc anticipat Link spre comentariu
GigiZ Postat Mai 21, 2005 Partajează Postat Mai 21, 2005 Eu cred ca ar trebui sa folosesti functia search mai des in loc sa ti se dea mura"n"gura :x Link spre comentariu
Vizitator Kimnotyze Postat Mai 21, 2005 Partajează Postat Mai 21, 2005 Pentru preamplificator poti folosi cu succes un operational TL072 (pe care l-am gasit in multe din mixerele de pe piata). Schema nu e complicata. As putea sa-ti pun la dispozitie si schema unui preamplificator pe tranzistori.. Pentru compresia dinamica iti recomand: http://www.electronica.ro/compresor.shtml Link spre comentariu
Ciprian Alexandrescu Postat Mai 21, 2005 Autor Partajează Postat Mai 21, 2005 Scuze de postul gresit :oops: Am folosit functia search si de pe forum si pe google si nu am gasit ce vroiam.As avea nevoie de ceva fara alimentare simetrica si cat mai putine piese externe si cu putine terminale(de preferinta 8 sau 12)deoarece nu am loc,ceva de genul ssm2166/ssm2164 care la noi nu sunt :( (poate si pentru ca sunt in curs de patentare ... dar de genul asta) si oricum au 18 terminale parca :( ).Compresoare de dinamica /preamplificatoare de microfon cu tranzistori am si eu oricum multumesc pentru schema..dar cum am zis imi trebuie ic deci nu tranzistori pentru ca nu am loc sa fac asa...Multumesc mult la toti ♥ si mai astept alte sugestii Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum