Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

schema sansui au-d22

Postări Recomandate

salut tuturor.as avea si eu nevoie de o shema de la amplficatorul SANSUI AU-D22, de la care imi lipseste complet placa cu etajul final, si pe care as vrea sa o inlocuiesc intr-un fel sau altul.daca ma poate ajuta cineva multumesc de pe acum.o seara buna tuturor

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

2

• gn2009

2

• remus68

1

Top autori în acest subiect

Uite schema aici, vestea proast? e c? trebuie s? pui ?i un preu de tonuri, la ampliful original sînt în bucla de amplificare montate, nu po?i folosi nici pu?ometrii c? sînt antilogaritmici. Tensiunea în schem? e de +/-41V, probabil variaz? între 39...43V pe ramur?. Sursa nu e dimensionat? ptr 4 Ohmi, numai ptr un amplif pe 8 Ohmi, deci aten?ie ce montezi în locul pl?cii finale. Cu pu?in? dexteritate adaptezi ?i protec?ia existent?.

Link spre comentariu

multumesc zal ,ca de obicei prompt.si acum constatarile:din cutie se pare ca lipsesc mult mai multe decit estimam,adica placa cu alimentarea ,protectia ,etc si nici macar transformatorul nu este original.asa ca daca pun la socoteala ca au mai ramas doar citeva chestii originale,parca nu prea se mai merita .mai ma gindesc oricum.pacat de potentiometrii aia care merg asa de fin , mai ales cel de volum.cu respect,o zi buna tuturor. l.e.:multumesc la fel pt ajutor remus, pierdusem demult linkul asta si se pare ca e tare util.aveam de gind sa pun in el un lm4207 si 4 darlingtoane dar dupa cum am spus e vorba de schimbat mai tot in el asa ca....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări