Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

read-only file...

MifTy

Postări Recomandate

am un fi?ier pe telefon pe care nu-l mai pot ?terge... mai jos e un screen cu mesajul de eroare

Posted Image

cercetând fi?ierul, am descoperit c? este read-only, ?i mi-e imposibil s?-i schimb proprietatea asta...

conexiunea la softul ?la e prin bluetooth...

are cineva vre-o sugestie cum s? scap de beleaua aia f?r? s? m? apuc s? m? scarpin cu dreapta la urechea stâng? (traducere: mi se pare exagerat s? ?terg tot ?i s? scriu de la 0!!!) :cry:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MifTy

3

• paul14

2

• junior

1

• Mihai85

1

Top autori în acest subiect

Instaleaza Unlocker.

ce unlocker, c? un search pe gogu îmi returneaz? soft de deblocat din re?ea... tot unlocker, dar nu e ce caut eu!!!paul14, nu merge... cic? nu am drepturi!!!a? instala softul de la SE, dar mi-e c?-mi bele?te set?rile ?i-mi ?terge driverele existente, c? mi-a mai f?cut figura!!!
Link spre comentariu

Ia incearca si asa:-intrii in manager fisiere>mai mult>stare memorie>telefon>muzica> cauti fisieru cu problema si dai stergereCa fapt divers, ce model de se ai? mie nu mi-au facut probleme...

Link spre comentariu

nici a?a nu merge, "?tergere" e gri, aka indisponibil... am mai încercat ?i alt?dat?, dar acum m-a adus la exasperare...sony-ericsson k510i...bineîn?eles, pe site, la support nu sufl? un cuvin?el despre asta... ?i habar n-am cum dracu' a ajuns fi?ierul ?la read-only!!! :sparge: am încercat s?-l copiez pe pc, s?-i scot protec?ia ?i s?-l suprascriu... n-a mers nici a?a!!!

Link spre comentariu

Nu cumva e în player fi?ierul respectiv ?i d-aia nu-l po?i ?terge? Pune play/stop pe melodia nou? ?i încearc? s-o ?tergi pe aia veche.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări