Vizitator stefanita_s Postat Iulie 17, 2009 Partajează Postat Iulie 17, 2009 salut.caut o schema de telecomanda hi-fi universala si nu o gasesc...ea a fost initial publicata in revista conex club,dar nu mai stiu exact in care.daca ma puteti ajuta as fi foarte recunoscator.multumesc Link spre comentariu
teoilca Postat Iulie 21, 2009 Partajează Postat Iulie 21, 2009 poti sa fii putin mai explict? vrei sa comanzi doar volumul din telecomanda la o statie sau ce anume...am o parte din colectia conex dar trebuie sa stiu ce sa caut. trimite-mi un pm sau mail pt ajutor suplimentar Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iulie 21, 2009 Partajează Postat Iulie 21, 2009 din cite cunosc eu.....am tot vindut telecomenzi inca de la inceputul lui 1994 , si pentru tvc-uri si pentru video si pentru receivere de satelit si pentru dvd , lcd , plasme ...si , bineinteles si pentru scule audio...in total , mi-au trecut prin mina mii de aparate diverse....am baze de date foarte bine puse la punct...pot sa va asigur --- si am toata competenta sa afirm asta --- CA NU EXISTA O TELECOMANDA UNIVERSALA PENTRU ORICE...indiferent de aparat...asta e valabila si pentru sculele audio...aaaa....ca misca acolo un numar mai mic sau mai mare de scule ---audio , in cazul dvs--- cu asta pot sa fiu de acord , dar sa spuna cineva ca are o universala care misca orice....asta e o utopie... nu exista asa ceva...referitor la ceea ce credeti dvs ca puteti gasi in revista....am absolut toate cele 81 de numere din revista conex...o sa ma uit prin ele in week-endul acesta , desi nu cred ca voi gasi asa ceva...daca totusi gasesc....va ajut cu cea mai mare placere... Link spre comentariu
teoilca Postat Iulie 22, 2009 Partajează Postat Iulie 22, 2009 daca e vorba doar despre reglare de volum, cred ca am vazut in conex o schema cu potentiometru "motorizat" Link spre comentariu
Vizitator stefanita_s Postat Iulie 25, 2009 Partajează Postat Iulie 25, 2009 in revista conex club cred ca din 1999-2001 exista un articol care se numeste telecomanda hi-fi universala.telecomanda te ajuta sa deschizi alarme si usi de garaj.am pierdut telecomanda initiala a alarmei si nu mai aveam cum sa deschid garajul,asa ca am spart usa,si alarma a ramas blocata si nu mai pot sa o folosesc sau sa o schimb si un prieten mi- a spus ca in aceasta revista exista schema la telecomanda aceasta. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iulie 25, 2009 Partajează Postat Iulie 25, 2009 dupa cum v-am scris si pe pm....telecomanda hi-fi universala emite unde in infrarosu...iar telecomanda pentru alarma sau de garaj emite unde radio...n-au nici o gara unele cu altele...cine v-a spus ca ar merge aia de hi-fi este varza de tot....sa-mi fie cu iertare...dar respectiva persoana nu are notiuni temeinice de electronica... Link spre comentariu
teoilca Postat Iulie 27, 2009 Partajează Postat Iulie 27, 2009 ok stefanita_s , ce vrei sa faci, nu mai ai telecomanda de la deschiderea usiide la garaj si vrei sa-ti construiesti una? Nu ai nici o sansa ! cel mai bine ar fi daca telecomnada ta originala mai functioneaza. daca reusesti sa indentifici iesirire comenziilor iti poti lua un modul emisie receptie cu relee cu 4 canale (daca atatea butoane avea telecomanda) si sa faci modificarile corespunzatoa, dar ai nevoie de ceva cunostiinte de electronica.incearca sa explici problema corect de la inceput, initial ai cerut cu totul alceva.Succes.PS: daca ai nevoie de kitul de emisie receptie radio iti trimit un link Link spre comentariu
MifTy Postat Iulie 27, 2009 Partajează Postat Iulie 27, 2009 dupa cum v-am scris si pe pm....telecomanda hi-fi universala emite unde in infrarosu...iar telecomanda pentru alarma sau de garaj emite unde radio...n-au nici o gara unele cu altele...cine v-a spus ca ar merge aia de hi-fi este varza de tot....sa-mi fie cu iertare...dar respectiva persoana nu are notiuni temeinice de electronica... au existat sporadic în comer? ?i telecomenzi de garaj cu infraro?ii.în plus, unele modele de ma?ini aveau/au inclus? o astfel de telecomand?, cu senzorul ?i emi??torul inclus undeva în "bot", la gr?mad? cu "senzorii de parcare"... dar cum telecomenzile "wireless" pe radio, nu infraro?ii au câ?tigat teren de mult? vreme... Link spre comentariu
Vizitator stefanita_s Postat Iulie 27, 2009 Partajează Postat Iulie 27, 2009 ok stefanita_s , ce vrei sa faci, nu mai ai telecomanda de la deschiderea usiide la garaj si vrei sa-ti construiesti una? Nu ai nici o sansa ! cel mai bine ar fi daca telecomnada ta originala mai functioneaza. daca reusesti sa indentifici iesirire comenziilor iti poti lua un modul emisie receptie cu relee cu 4 canale (daca atatea butoane avea telecomanda) si sa faci modificarile corespunzatoa, dar ai nevoie de ceva cunostiinte de electronica.incearca sa explici problema corect de la inceput, initial ai cerut cu totul alceva.Succes.PS: daca ai nevoie de kitul de emisie receptie radio iti trimit un linkda am inteles chestia asta,dar pe mine m-ar ajuta enorm articolulu cu schema aceea din revista conexclub...daca ar vrea cineva sa mi-o trimita ar f perfect Link spre comentariu
teoilca Postat Iulie 27, 2009 Partajează Postat Iulie 27, 2009 asta e schema cautata ? Link spre comentariu
Vizitator stefanita_s Postat August 3, 2009 Partajează Postat August 3, 2009 asta e schema cautata ? nu,nu e asta articolul,multumesc mult si pentru asta.o sa mai caut Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum