lucione_cip Postat Iulie 17, 2009 Partajează Postat Iulie 17, 2009 Am si eu o problema cu un DVD-RW, citeste cd-uri dar nu mai face ce sa aiba? CAnd incerc sa fac cd-uri cu nero arata ca face si cand il probez cd-ul ninic pe el, si nici nu mai merge sa mai fac ceva cu acel cd, practic decat strica cd-uri. Se mai poate face? Link spre comentariu
oachy Postat Iulie 17, 2009 Partajează Postat Iulie 17, 2009 incerca fa un update de firmware !!!!ce marca e? daca e assus e mai simplu !!! daca e alta "natie" sa ai grija .....bafta. Link spre comentariu
lucione_cip Postat Iulie 17, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2009 Cc sa fac? Zcuze pt nestiinta dar nu prea le am cu pc-uri software.Marca nu mai stiu exact ce marca e. deci il mai desfacui mai stersei laserul si tot asa defapt acum nu mai strica cd-ul arata tot cand il face nu da nici o eroare parca ar merge normal dar cand verific cd-ul e gol. Link spre comentariu
dorofteius Postat Iulie 17, 2009 Partajează Postat Iulie 17, 2009 Am aceeasi problema cu un laptop asus a3 si plus de asta mai are aceeasi chestie un prieten cu un laptop acer, sincer nu mai tin minte ce model.Scrie si citeste cd-uri. Citeste dvd-uri, fara sa se chinuie, dar cand e de scris dvd-uri se prezinta exact ca in cazul asta . . .Curioasa chestie . Link spre comentariu
lucione_cip Postat Iulie 17, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2009 Deci am incercat si cu scriere fisiere si aceiasi chestie invarte cd-ul in timp ce le scrie, dupa ce se termina operatia il scoate afara si cand il verific surpriza . . . . GOL. Deci cred ca. . . . . Link spre comentariu
nelu57 Postat Iulie 17, 2009 Partajează Postat Iulie 17, 2009 Folosi?i blankurile recomandate ?...cu minus...sau cu plus...depinde de care ?tie unitatea ? poate fi ?i asta o cauz? !La Nero, bifeaz? ?i verificarea dup? scriere ( ardere ) ...vezi..face verificarea dup? ardere ?...set?rile sunt bine f?cute la Nero ? Link spre comentariu
lucione_cip Postat Iulie 17, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2009 La mine sigur nu e de la nero pt ca inainte mergea si fara nero si acum nu merge de nici un fel. Link spre comentariu
nelu57 Postat Iulie 17, 2009 Partajează Postat Iulie 17, 2009 Scuze...post dublu ...eroare de navigator...sau de sistem... :cry: ... Link spre comentariu
lucione_cip Postat Iulie 17, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2009 Sincer eu nu stiu ce sunt alea blankuri Link spre comentariu
nelu57 Postat Iulie 17, 2009 Partajează Postat Iulie 17, 2009 Sincer eu nu stiu ce sunt alea blank-uriChiar a?a...?...Dar pe ce '' arzi '' noile cd-uri sau dvd-uri ?...blank...alb...gol... Link spre comentariu
lucione_cip Postat Iulie 17, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2009 Stiu ce sunt cd-uri blank-uri, dar nu stiu la ce ma gandeam cand am vazurt blankuri. daca scriai blank-uri de prima data imi dadeam seama. Daca stau toata ziua cu pistolul de lipit in mana, cand auzi ca tre sa schimb blankurile ma gandeam ca tre sa schimb vro piesa. M-am si mirat ce piesa o mai fi si asta. Link spre comentariu
nelu57 Postat Iulie 17, 2009 Partajează Postat Iulie 17, 2009 No problem...se mai întâmpl?... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum