Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Modare PS2

cristi_74

Postări Recomandate

Vecinu meu si-a luat PS2(a zis ca la pc nu merg toate jocurile) daa cand a vazut ce preturi au jocurile originale de PS2 in magazine vorbeste singur.Am zis catre el sa caute prin zona un tip care stie sa monteze un chip la consola ca sa mearga si jocuri copiate eventual desc de pe net.De comod ce-i ma tot bazaie la cap sa-i fac eu ceva la magaoaie ca el nu mai da bani pe DVD uri cu joace.Am tot cautat pe net de unde se procura modulul respectiv,unde se conecteaza,etc etc.Nimic,nu stiu eu ce sa caut,sau nu sant tutoriale pt genul asta de lucruri? Care stiti sa ma luminati si pe mine cu chestia asta,eventual niste linkuri!PLEASE

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• rimache

1

• Nucleu

1

• cristi_74

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Eu nu prea sunt cu PS dar din ce am auzit...petru modare trebuie desfacut PS si inlocuit ceva circuit integra de acolo! Sunt sanse mari sa piarda garntia daca il modeaza!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări