ioannis Postat Iulie 19, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 19, 2009 in contextul acesta, 'jumulit' e sinonim cu 'recuperat' :Paha.... acuma am inteles!!!! traful este recuperat dintr-o combina muzicala sony, care folosea STK4241II. Link spre comentariu
danzup Postat Iulie 20, 2009 Partajează Postat Iulie 20, 2009 Exceptionala realizarea ioannis !Se inscrie in seria de realizari inconfundabile !Mie imi place pentru ca si eu sunt un adept al stilului asta de a face carcasele .... Link spre comentariu
ioannis Postat Iulie 22, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2009 acuma am terminat ampliful, si fac ultime reglaje!!! se aude impecabil!!! :)mai tirziu o sa incarc si poze!!!ma gindesc sa pun si 2 bucati de lemn lateral, ca sa arata ca si la amplif cu lampii!!! Link spre comentariu
ioannis Postat Iulie 22, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2009 am facut si ultime reglaze!! mai ramine numa lemn lateral, care o sa ma duc mai tirziu la cineva, sa imi taie 2 bucati!! asta este pina acuma rezultatul!!! Link spre comentariu
ioannis Postat Iulie 22, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2009 si cam asta este rezultatul final!!! nu se vede prea bine, ca pozele sint facute cu celular!!! Link spre comentariu
ioannis Postat Iulie 22, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2009 din cauza ca de multe ori nu se vad poze mai pun un link http://img198.imageshack.us/gal.php?g=fffffpxq.jpg Link spre comentariu
EmyRulz Postat Iulie 23, 2009 Partajează Postat Iulie 23, 2009 O realizare indetida pentru un amplif SS, felicitari! Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 23, 2009 Partajează Postat Iulie 23, 2009 excelenta realizare originalitate ,viteza in executie....felicitarile mele ioannis.... Link spre comentariu
ioannis Postat Iulie 23, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2009 multumesc foarte frumos!!! ca sa fiu cinstit, imi era un pic frica sa nu intra in oscilatii ampliful, din cauza ca erau un pic lungi cabluri, de la tranzistori, pina la placuta de kit. dar pina la urma nu am avut nici-o prpblema!! am mai facut 3 poze la amplif, la lumina zilei, ca ieri nu se vedea prea bine!! Link spre comentariu
zal Postat Iulie 23, 2009 Partajează Postat Iulie 23, 2009 Astea se v?d bine. Bravo! O construc?ie interesant?, cum am mai spus, se vede c? ai lucrat multe amplifuri pe l?mpi. Ar putea fi considerat un amplif hibrid. Link spre comentariu
ionut20 Postat Iulie 23, 2009 Partajează Postat Iulie 23, 2009 felicitari si din partea mea ... o realizare cu adevarat speciala. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum