Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ajutor cu un ibm netvista 8309-21G

alexutu

Postări Recomandate

am acest calculator un P IV la 2 gh, 512 ram,video,sunet,retea integrat.problema este ca nu gasesc driverul de retea de nici un fel, de unde l-am cumparat mi s-a dat un cd cu drivere si astea luate de pe net de pe lenovo, ca cica a peluat ibm. din pachetul asta merge doar sunetul. din greseala am gasit si driverul video pe net dar cel de retea nu si nu.pe situl lenovo sunt aceleasi drivere ca cele de pe cd si CLAR nu merg.sunt deschis catre sugestii :jytuiyu

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alexutu

3

• MifTy

1

• 2informaticos

1

nu are niciun rost sa instalezi un program ca sa vezi ce placa video ai in calculator.mergi in device manager si la device-ul respectiv intri in details, apoi cauti cu google dupa ce apare acolo.daca apare ceva gen pci\ven_8086... atunci ai video integrat de la intel.ven_1002 este de la ati, etc...si intr-adevar, driverele de netvista sunt pe site la lenovo.calculatorul trebuie sa aiba si o eticheta care te duce direct la download pt acel model.daca nu reusesti sa instalezi driverul automat, atunci incearca manual.alta posibilitate este ca in calculator sa ai montata o placa video agp si in acest caz video integrat este dezactivat automat, asa ca nu-ti serveste driver de la ibm; desi pe site este posibil sa gasesti 2 sau 3 drivere, daca s-a livrat calcu respectiv in configuratie cu placa agp...daca este asa desfa pc si vezi ce model este placa video. simplu, fara sa instalezi alte programe in calc si sa-l faci pom de iarna cu software inutil...

Link spre comentariu
Vizitator temi

CRED CA AI FACUT CEVA GRESIT.IBM-ul are un mod deosebit de a livra drv.Cind cauti dale codul de peticheta sau din biosca sa-ti determinne ce drv trebuie sa folosesti.Cred-ma am instalat destule IBM-uri si nici unul nu a creat probleme.Cele mai problematice la drv sut ASUS.Vezi ca IBM-ul are un program special pentru a te conecta.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări