Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

telecomanda aer conditionat vortex

Vizitator marius90

Postări Recomandate

Vizitator marius90

Am si eu nevoie de putin ajutor. detin un aparat de aer conditionat vortex ASW-H18B4/HS si din prostie am lasat bateriile (de proasta calitate, dar cele originale) in telecomanda si nu am mai folosit-o de un an si putin. Ecranul afiseaza scurt cateva cifre cand sunt introduse alte baterii, dar dispar repede si nu reactioneaza deloc. Inflarosul nu zice nimic, am incercat prin camera de telefon sa vad daca merge. Problema e ca am incercat deja 5 modele de telecomenzi universale, de fapt cam toate de pe piata si nu am avut nici un rezultat. Mai e doar cea cu 1000 intr-una, dar nu o are nimeni pe stoc. (poate pentru ca inca e vara si romanu transpira mult). In concluzie, as vrea sa va intreb ce e de facut? butoane nu are decat de on off pe el aparatul si pe langa asta mai baga si caldura. pls help

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• misuraelectronic

1

1-- incercati sa mergeti cu telecomanda veche la un service , poate aveti noroc si v-o repara...mai mult ca sigur ca au curs bateriile in interior , posibil sa fie arcurile corodate.....ideea e ca trebuie macar incercata faza asta cu curatarea...este cea mai ieftina dintre toate...2-- incercati sa aflati o adresa de service autorizat vortex...asta in cazul in care esuati la pctul 1--...si sa le comandati o telecomanda pentru modelul dvs de aer conditionat...3-- daca primele 2 puncte esueaza...abia dupa asta cautati sa dati banii pe 1000 in 1...mai vorbim...s-ar putea sa mai am vreuna ratacita...

Link spre comentariu
Vizitator marius90

1-- incercati sa mergeti cu telecomanda veche la un service , poate aveti noroc si v-o repara...mai mult ca sigur ca au curs bateriile in interior , posibil sa fie arcurile corodate.....ideea e ca trebuie macar incercata faza asta cu curatarea...este cea mai ieftina dintre toate...2-- incercati sa aflati o adresa de service autorizat vortex...asta in cazul in care esuati la pctul 1--...si sa le comandati o telecomanda pentru modelul dvs de aer conditionat...3-- daca primele 2 puncte esueaza...abia dupa asta cautati sa dati banii pe 1000 in 1...mai vorbim...s-ar putea sa mai am vreuna ratacita...

primele 2 le-am incercat. Am tras fire direct in loc de arcuri, de la baterii, tot la fel, afiseaza scurt si dispare. Service autorizat vortex, doar in Bucuresti. Vor 60de lei pe telecomanda si 40 de lei pt transport.preferam sa dau 40 de lei pe una universala. Sau sa mai astept un an de student la electronica si sa fiu capabil sa-mi fac eu una
Link spre comentariu
Vizitator marius90

am rezolvat cu telecomanda, am profitat de un drum prin bucuresti si am luat una de la nu stiu ce fabrica. Telecomanda merge, aerul nu. Mi-e si frica sa ma gandesc ce ar insemna un service daca o telecomanda necesita atat efort. Aparatul ventileaza, dar nu raceste. Se seteaza pe temperatura care o vreau, dar se mentine la 29 de grade. Sa fi ramas fara freon, pt sa-i fac eu ceva? din nou, putin ajutor va rog

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
Vizitator flowptz

Iti raspund acuma pentru ca sunt nou si daca inca nu iti merge aerul conditionat, te sfatuiesc sa verifici filtrele care sunt asezate sub panoul frontal. Ridici partea din fata si ai sa gasesti doua site. Se scot simplu de acolo si cu aspiratorul se curata. Daca nu functioneaza in varianta cu filtre curatate, mai departe este problema, lipsa freon, sau compresor mort, etc... Daca te gindesti ca poti face tu mai departe reparatia, eu te sfatuiesc sa chemi pe cei de la firma care au montat aparatul si sa rezolvi cu ei, pentru ca mai departe nu este simplu. Cu bine!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări