Nita Mihai Cristian Postat Iulie 16, 2009 Partajează Postat Iulie 16, 2009 Buna ziua. Cu tot respectul cuvenit as avea si eu nevoie de o schema a magnetofonului TESLA Sonet B3.Cu multumiri anticipate si adanci plecaciuni. Link spre comentariu
miron1947 Postat Iulie 16, 2009 Partajează Postat Iulie 16, 2009 schema a magnetofonului TESLA Sonet B3. Link spre comentariu
Nita Mihai Cristian Postat Iulie 17, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2009 Multam pt schema!!!!!!!!!!!Acum ma lovesc de o problema mare si anume : rola presoare este varza credeti ca as putea gasi pe undeva? Link spre comentariu
miron1947 Postat Iulie 17, 2009 Partajează Postat Iulie 17, 2009 credeti ca as putea gasi pe undeva?Este o problema si pentru modele mai recente de magnetofoane.Daca aveti posibilitatea, incercati s-o rectificati. Link spre comentariu
Nita Mihai Cristian Postat Iulie 17, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2009 Multam pt sfat dar nu mai am ce sa rectific deoarece este distrusa in totalitate (crapata) in mai multe locuri.Ma gandesc ca poate gasessc vreuna sa o adaptez.Ar fi pacat pt ca aparatul arata "beton". Link spre comentariu
miron1947 Postat Iulie 17, 2009 Partajează Postat Iulie 17, 2009 Intrati la http://www.telezimex.ro/ si vedeti daca ce au(trebuie descarcat catalogul) corespunde cu cotele rolei Dvs. Link spre comentariu
nicolae57 Postat Iulie 17, 2009 Partajează Postat Iulie 17, 2009 Citeste aiciviewtopic.php?f=183&t=9055&p=344430#p344430 Link spre comentariu
doru3160 Postat Iulie 18, 2009 Partajează Postat Iulie 18, 2009 Salut,cea mai buna metoda e cea descrisa in topicul de mai sus,turnare-rectificare cauciuc nou pe suportul vechi al rolei presoare,metoda cu furtun de cauciuc tras peste...da rezultate dar de scurta durata,in sensul ca mansonul de cauciuc obtinut chiar daca va fi lipit de suport,pana la urma in scurta vreme se va dezlipi si va incepe sa se deplaseze pana va iesi...am incercat personal,pt ca e cea mai la indemana metoda,si merge doar de pofta,am mai avut noroc in unele cazuri sa gasesc role presoare cu dimensiunea interioara la bucsa egala cu ce cautam eu, si lateral si diametru exterior le rectificam pe strung...asa ar fi de preferat,cel mai dificil de obtinut e aderarea noului cauciuc la suportul vechi al rolei presoare,pt ca in timpul functionarii,cauciucul se deformeaza si tinde sa sara de pe suport,asa ca cel mai bine ar fi de adaptat o rola de firma la dimensiunile impuse,daca se gaseste(se poate face si bucsare interioara din bronz,numai ca e mai pretentioasa prelucrarea,din burghiu nu se obtine niciodata gaura la dimensiune,si cel mai dificil mi-a fost sa prelucrez un cutit de interior pt gaura de 3-4 mm,da la nevoie am facut-o si pe asta...) Link spre comentariu
Nita Mihai Cristian Postat Iulie 18, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 18, 2009 Buna ziua si va multumesc tuturor pt sfaturi.Pt inceput am sa incerc sa modific o rola de imprimanta cu toate ca varianta turnarii ma atrage cel mai mult sa vedem ce-o iesi va tin la curent.Inca odata multumiri. Link spre comentariu
nichishoru Postat Iulie 20, 2009 Partajează Postat Iulie 20, 2009 Buna ziua si va multumesc tuturor pt sfaturi.Pt inceput am sa incerc sa modific o rola de imprimantaEsti pe calea cea buna! Iata cum am facut eu la Philipsul cu tuburi (cel de pe Radioantic):1.am gasit prin tirg o rola (tambur de tractiune hartie) de imprimanta la care cauciucul era de diametru exterior mai mare ca la rola presoare originala iar axul de diametru un pic mai mic decit cel necesar (miezul metalic al presoarei).2.Am pus tamburul in bormasina si prin rotire cu turatie minima am taiat bucata un pic mai lata decit presoarea cu ajutorul unei panze de bonfaier.3.Bucata de cauciuc obtinuta a fost apoi smulsa de pe axul ei si bagata fortat pe miezul metalic curatat in prealabil de cauciucul vechi si lipita cu superglue (de calitate!).4.Rola obtinuta se rectifica pe exterior tot cu ajutorul bormasinei (fixata pe un surub care se prinde in mandrina) cu smirghel avand grija sa se pastreze forma cilindrica.Toate operatiile de prelucrare prin rotatie descrise mai sus ar fi ideal sa fie facute pe strung dar.........eu nu am avut, asa ca traiasca bormasina cu turatie reglabila (B&D).Am refacut astfel si alte tipuri de presoare si a iesit OK.Spor la treba. Link spre comentariu
Nita Mihai Cristian Postat Iulie 21, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2009 Multam inca o data pt interes si sfaturi.De prelucrat nu-i bai pt ca am strung doar sa gasesc ceva adecvat oricum nu e mare graba. Link spre comentariu
nichishoru Postat Iulie 22, 2009 Partajează Postat Iulie 22, 2009 Multam inca o data pt interes si sfaturi.De prelucrat nu-i bai pt ca am strung doar sa gasesc ceva adecvat oricum nu e mare graba.Da-mi un PM cu numarul tau de telefon ca sa discutam o solutie. Pot sa ma uit prin tamburii mei de imprimante si poate se potriveste ceva. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum