Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

statzie

Postări Recomandate

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adi_0106

3

• csl1131

2

• GigiZ

2

• Sharky

1

Top autori în acest subiect

Vizitator dreadboy

pai ce pareri?! e bine ca e electromures, e rau. e bine ca e pe tranzistori, e rau! :? suna bine, suna prost! ea merge si in 4 ohmi si asha o s`o folosesc! da` nush exact cat scoate in 4 ohmi

Link spre comentariu

bwhahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Acum serios...zi si tu niste caracteristici ...a fost umblata in ea...are zgomot de fond... ce finali are (probabil ca 2n-uri)...la cat sunt alimentati...ce corector are....si ce crezi tu ca e de mentionat ...electromuresh! 2 x 80W @ 8 ohmi -scrie pe spate?! asta e bine !!! acum daca e hi-fi sau nu doar tu ne poti zice ....si mai depinde si ce boxe ai!!! de cati is boxele si ce frecvente scot ....si daca nu prea te pricepi ...nu stiu cum putem sa te ajutam..

Link spre comentariu

electromuresh! 2 x 80W @ 8 ohmipareri!

Nu e aia de 2 X 75 W cu 2n3055, cu butonul de la volum in trepte?? cu tija aia care impinsa de putonul de "POWER" actioneaza un intrerupator care alimenteaza trafu ?? si are 2 relee in partea din fata ??? si cam atat imi aduc aminte despre ea :oops:
Link spre comentariu
Vizitator dreadboy

nu are finalii originali!corector simplu: bas, inalte + balans si desigr volumintrari multezgomot de fond insesizabilpe spate scrie 4/8 ohmi. puterea o stiu doar pt 8 ohmi (80W per chanal)in 4 ohmi, ar trebui sa fie cam dubla, nu?!ps: nu am cumparat`o inca, dar o iau cat de curand. pretz: 100 lei noi!

Link spre comentariu

nu are finalii originali!corector simplu: bas, inalte + balans si desigr volumintrari multezgomot de fond insesizabilpe spate scrie 4/8 ohmi. puterea o stiu doar pt 8 ohmi (80W per chanal)in 4 ohmi, ar trebui sa fie cam dubla, nu?!ps: nu am cumparat`o inca, dar o iau cat de curand. pretz: 100 lei noi!

Daca nu mai are componentele originale noi nu mai putem sa te ajutam :( , daca tie iti place cum functioneaza - nu ai decat sa o cumperi, si la 1 milion nu cred ca e mult, chiar e chilipir :wink: Daca puterea este de 80 W pe 8 ohmi asta inseamna ca pe 4 e mult mai mare...dar ce finali are in ea??? ca deja se intrece treaba....cred ca statia aia are 80 W pe 4 ohmi si in jur de 50 W pe 8 ohmi :?
Link spre comentariu
cele pe tranzistori zic eu ca sunt cele mai fiabile si daca ai norocul sa aiba si finalii originali...merita toti banii

:shock: eu nu am vazut electromures pe integrate.... :shock:

tu ai vazut asa ceva???

nu are finalii originali!

adica cineva i-o schimbat finalii...???

macar o pus originali..sau o pus 2n3055...pt ca stiu ca unele electromures aveau finalii ceva rusesti,nu mai stiu ce.si in loc de aia merge cat de cat sa pui 2n3055...dar finalii aia rusesti is mai buni decat 2n...(stiu ca si eu faceam la fel..ca nu mai gasesti asa ceva finali rusesti)

pe spate scrie 4/8 ohmi. puterea o stiu doar pt 8 ohmi (80W per chanal)

cine ti-a zis ca are 80W@8 ohmi...

daca scrie 2*80W simplu..atunci inseamna in 4 ohmi...

si sincer NU cred ca electromures(exceptie cele de 2*20W,care erau erau pe 8 ohmi) nu cred ca sa scrie puterea pe 8 ohmi, si NU pe 4...

in 4 ohmi, ar trebui sa fie cam dubla, nu?!

teoretic, dar practic cred ca ajunge pe la 140W,daca nu mai putin...

...dar ce finali are in ea??? ca deja se intrece treaba....cred ca statia aia are 80 W pe 4 ohmi si in jur de 50 W pe 8 ohmi

si eu cred la fel..

si daca iti faci un amplif cu mana ta nu prea ai cum sa iesi sub 1 mil cu tot cu protectii si corectoare de ton...asa ca poti sa o iei...

unele (multe) electromures si electronica nu au protectii deloc... ele nu ai nici releu..nici prot la scurt..si daca faci la alea scurt cumva cand e vol mai tare..te-ai scos..tre sa iti iei alte sigurante sau alti tranzistorii, sau amandoua...

(stiu ca majoritatea care le-am vazut,dinaia s-au ars)

cum iti dai seama cam cati W are..:

daca are 8 tranzistori in capsula metalica in ea..atunci e bine.. si se merita...

daca are doar 4 tranzistori in caps metalica(pe radiatorul/radiatoarele principale) adica 2 tranzistori / canal..atunci are pana in 80W@4 ohmi..si vreo 45@8 ohmi...

inca ceva..daca ai cum, vezi la cati volti se alimenteaza...(daca are alimentare simetrica +/gnd/- atunci daca se alimenteaza PESTE 28-30V ,asta de la -,sau + la masa, ca daca masori intre + si - ai dublu,adica aproape 60V) si daca e alimentare nesimetrica, alimentare simpla si e peste 60V se merita..ca atnci are cam 80W@4 ohmi...

daca are mai putini V atunci are mai putini W...

daca ai boxe pe 8 ohmi..nustiu cum se descurca..pt ca nu are peste 40W ,daca are aproape de 60V alimentarea si nici atat nu stiu cum scoate ..ca distorsioveaza...

Link spre comentariu

unele (multe) electromures si electronica nu au protectii deloc... ele nu ai nici releu..nici prot la scurt..si daca faci la alea scurt cumva cand e vol mai tare..te-ai scos..tre sa iti iei alte sigurante sau alti tranzistorii, sau amandoua...(stiu ca majoritatea care le-am vazut,dinaia s-au ars)

Releele ale de care ziceam eu is pentru SOFT - START, cuplau iesirile de la amplificatorare dupa un interval de vreo 3 secunde cu bornele....

macar o pus originali..sau o pus 2n3055...pt ca stiu ca unele electromures aveau finalii ceva rusesti,nu mai stiu ce.si in loc de aia merge cat de cat sa pui 2n3055...dar finalii aia rusesti is mai buni decat 2n...(stiu ca si eu faceam la fel..ca nu mai gasesti asa ceva finali rusesti)

Aia rusesti sunt KT 818 si KT819 ???? eu asa stiam Eu din cate stiam statia asta are 4 X 2n3055 pe final, si mai sunt statiile alea mai mici de 2 X 15 W (cu volum individual pe fiecare canal - care lucreaza si ca balans) care aveau 2 X 2n3055 pe canal
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări