Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Parametrii difuzoare nokia

heroes

Postări Recomandate

Buna seara. Detin doua mici difuzoare nokia, la care nu stiu parametrii, nici macar puterea, si nu stiu ce incinta este necesara pentru ele. Vreau sa le folosesc la un mic sistem stereo pentru PC. Au lipia pe magnet o eticheta cu urmatoarele specificatii: 3 ohm; 4617; LPB 80/19/105 FS; 49134; 60159; GERMANY; NOKIA. Rugamintea mea este: daca aveti idee ce parametrii au difurile sau daca stiti dimensiunea si tipul incintei postati aici. O seara buna.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• heroes

2

• tranzistor

2

• Bogdi16

1

• lorik199

1

Top autori în acest subiect

3 ohm??!!!

dar si crezi ca l aun amplif de 4 ohm ii stau in gat?si cablurile, daca sunt mai lungi si subtiri vor avea cu siguranta aproape 1 ohm
a,nu,da ma miram,nu am mai auzit de impedanta asta
Link spre comentariu

Buna ziua. Multumesc tuturor pentru raspunsuri, intradevar difurile sunt luate de pe o masina, ceva cu "S" , din aceea care in Spania nu aveti nevoie de permis sa o conduceti. Difurile aveau peste eticheta pe care eu am pozat-o o alata pe care scria potencia max 40W. Eu ma gandeam ca or sa reziste la un 20...25W pentru un mic sistem 2.0 pe care vreau sa il donez unui verisor mic, impreuna cu un pentium 3. Diametrul membranei este de 80mm, si cel al bobinei de 21mm. O zi buna.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări