Vizitator faithless Postat Iulie 15, 2009 Partajează Postat Iulie 15, 2009 nu stiu pe care sa il cumpar primul este amplificator electromures iar al 2- lea este amplituner electromures delia ce putere au fiecare? care e mai bun? mentionez ca nu ma intereseaza radio-ul, merita diferenta de bani pentru delia? e mai bun? http://i28.tinypic.com/9u9oqo.jpg http://i31.tinypic.com/264gk14.jpg Link spre comentariu
cipriyan123 Postat Iulie 15, 2009 Partajează Postat Iulie 15, 2009 e mai bun DELIA...si mai puternic....ala primul are 2x15w(parca)am reparat unul mai demult.... Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iulie 15, 2009 Partajează Postat Iulie 15, 2009 indiscutabil...delia este mai bundelia are la baza o schema conceputa de unitra...celalalt nu are pedigree...daca nu e pretul sarit peste cal , va recomand calduros delia... Link spre comentariu
Vizitator faithless Postat Iulie 15, 2009 Partajează Postat Iulie 15, 2009 cere 130 ron dar sper sa o scot la un milionspre delia inclinam si eu, thx guys Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iulie 17, 2009 Partajează Postat Iulie 17, 2009 delia sau electromuresul tot un drac! au putere mica amindoua si nu merita 130ronmai cauta cu 200 de ron gasesti au amplificator mult mai bun si de putere mai maredaca nu te tine punga ia electromuresul dar mai schimba din condensatori cu unii noipentru cei care prefera delia am o intrebare : ce finali sunt mai robusti cei BD capsula TO116 sau 2N3055? Link spre comentariu
Vizitator faithless Postat Iulie 17, 2009 Partajează Postat Iulie 17, 2009 1. nu aveam 2 milioane2. am dat 100 ron3. nu am nevoie de putere mare, nu ascult la maxim ca am probleme cu vecinii. 2x 20w cat are delia e suficient pentru mine Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iulie 17, 2009 Partajează Postat Iulie 17, 2009 foarte bine....ati facut o alegere inteleapta , domnu faithless...este un amplituner extrem de fiabil si cu pedigree...nu va luati dupa domnul viobio...fratele meu a cumparat unul argintiu second hand acum vreo 10 ani si il foloseste in fiecare zi...merge si in ziua de azi fara nici cea mai mica reparatie... @ domnul viobio...1-- este distanta mare intre o pocnitoare cum era amplificatorul ala de casa pionierilor electromures si un amplituner de calitate cum era si este delia...2-- pentru unul care prefera delia , pot sa va asigur ca inauntru sint finali in capsula to220 pe numele lor 2n6488 si 2n6491...nu exista in acest aparat finali in capsula to116 , nici 2n3055... daca , totusi...vreti neaparat sa folositi finali in capsula to3....atunci este evident ca 2n3055 este mai zdravan...!---depinde evident de fabricant...acum , depinde ce intelegeti dvs prin robust...? Link spre comentariu
Postări Recomandate