Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplituner delia + boxe electromures

Vizitator faithless

Postări Recomandate

Vizitator faithless

salutcum se impaca cele 2? am gasit la cineva 2 boxe, parca electromures scrie pe ele sau oricum ceva de genul, romanesti sunt, bass de 6,5 si tweeter putere 35va. banuiesc ca cei care se pricep stiu despre elemai am posibiltiatea sa cumpar o statie electromrues delia de la cineva, nu stiu exact ce putere are. s-ar auzi bine? despre boxele alea ce stiti sunt bune de ceva? ma intereseaza claritatea nu puterea, dar as vrea sa se auda basul frumos nu spart ca la sistemele audio din comert (am un rahat de genius 5.1 acum si stiu)multumescps. cat merita un amplituner delia?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• exxu

1

• ionescu liviu

1

• gherasim

1

Vizitator faithless

recunoaste cineva boxele de care zic? ca pe net nu gasesc nicaieri boxe electromures, probabil se numesc altfel (tot ceva in genul)dar sunt romanesti 100%, bass de 6.5 + tweeter, putere 35va, 8 ohm. vreau sa stiu cum se numesc sa pot cauta detalii despre ele

Link spre comentariu
Vizitator faithless

mda..boxele respective se pare ca sunt arse si nu mi le daas putea oare gasi ceva boxe decente de camera pe la maxim 2 milioane? sh evident..spre ce firme sa ma orientez? ma intereseaza fidelitatea doar..nu puterea

Link spre comentariu

Pai vezi ce gasesti si ce ti se pare ca sunt ok.Ce muzica asculti si ce pretentii ai mai exact de la ele? Vrei si putin bass sau doar cat trebuie? Nu lua ceva chinezesc!

Link spre comentariu
Vizitator faithless

ascult multe genuri, nu sunt fixat pe ceva anumevreau si bass, dar nu la modul sa imi pice mobila, ci sa se auda bassul frumos, cald , nu "spart" ca la actualul sistem 5.1sa caut ceva bass-reflex?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări