Vizitator faithless Postat Iulie 15, 2009 Partajează Postat Iulie 15, 2009 salutcum se impaca cele 2? am gasit la cineva 2 boxe, parca electromures scrie pe ele sau oricum ceva de genul, romanesti sunt, bass de 6,5 si tweeter putere 35va. banuiesc ca cei care se pricep stiu despre elemai am posibiltiatea sa cumpar o statie electromrues delia de la cineva, nu stiu exact ce putere are. s-ar auzi bine? despre boxele alea ce stiti sunt bune de ceva? ma intereseaza claritatea nu puterea, dar as vrea sa se auda basul frumos nu spart ca la sistemele audio din comert (am un rahat de genius 5.1 acum si stiu)multumescps. cat merita un amplituner delia? Link spre comentariu
Vizitator faithless Postat Iulie 15, 2009 Partajează Postat Iulie 15, 2009 recunoaste cineva boxele de care zic? ca pe net nu gasesc nicaieri boxe electromures, probabil se numesc altfel (tot ceva in genul)dar sunt romanesti 100%, bass de 6.5 + tweeter, putere 35va, 8 ohm. vreau sa stiu cum se numesc sa pot cauta detalii despre ele Link spre comentariu
exxu Postat Iulie 15, 2009 Partajează Postat Iulie 15, 2009 Sunt cumva astea? http://www.hi-fi.ro/fhifi/viewtopic.php ... sc&start=0 Link spre comentariu
Vizitator faithless Postat Iulie 15, 2009 Partajează Postat Iulie 15, 2009 le-am vazut acum vreo 3 zile..dar cam ca alea aratau, sa zic ca sunt 90% sigur ca alea ar fi Link spre comentariu
gherasim Postat Iulie 18, 2009 Partajează Postat Iulie 18, 2009 difuzoarele sunt produse de electronica industriala . pe vremea lui ceasca cu difuzoare de electronica se faceau discoteci ,dar erau de putere mai mare. Link spre comentariu
Vizitator faithless Postat Iulie 19, 2009 Partajează Postat Iulie 19, 2009 mda..boxele respective se pare ca sunt arse si nu mi le daas putea oare gasi ceva boxe decente de camera pe la maxim 2 milioane? sh evident..spre ce firme sa ma orientez? ma intereseaza fidelitatea doar..nu puterea Link spre comentariu
ionescu liviu Postat Iulie 21, 2009 Partajează Postat Iulie 21, 2009 Pai vezi ce gasesti si ce ti se pare ca sunt ok.Ce muzica asculti si ce pretentii ai mai exact de la ele? Vrei si putin bass sau doar cat trebuie? Nu lua ceva chinezesc! Link spre comentariu
Vizitator faithless Postat Iulie 21, 2009 Partajează Postat Iulie 21, 2009 ascult multe genuri, nu sunt fixat pe ceva anumevreau si bass, dar nu la modul sa imi pice mobila, ci sa se auda bassul frumos, cald , nu "spart" ca la actualul sistem 5.1sa caut ceva bass-reflex? Link spre comentariu
Vizitator faithless Postat Iulie 21, 2009 Partajează Postat Iulie 21, 2009 as vrea neaparat ceva cu bass de 8" Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum