Vizitator C-NyK Postat Iulie 15, 2009 Partajează Postat Iulie 15, 2009 am dat mai putin decat pe acel siteera doar de model site`u Link spre comentariu
BF37 Postat Iulie 15, 2009 Partajează Postat Iulie 15, 2009 Aha,....., pai zi asa , ca era sa fac atac de cord :violent2: ............Bafta la alegerea amplificatorului Link spre comentariu
Vizitator C-NyK Postat Iulie 15, 2009 Partajează Postat Iulie 15, 2009 pb e cum imi dau seama de clase la amplif ca nu prea se zice la carcateristrici Link spre comentariu
BF37 Postat Iulie 16, 2009 Partajează Postat Iulie 16, 2009 pai de obicei amplifurile in clasa D sant mono , de xxxW si daca nu au o denumire care sa sugereze acest lucru , cauta detalii pe pagina producatorului...Uite cateva bune si efrine ( nu sant in clasa D ) MAC AUDIO FEARLESS 4000 sau asta AUTO MAGNAT RX MONO sau asta CARPOWER MONACOR POWER-4/400 , unul in clasa D e peste 1000 lei Link spre comentariu
Vizitator C-NyK Postat Iulie 16, 2009 Partajează Postat Iulie 16, 2009 si totusi mac audio fearless 1000 pe site`ul nemtesc zice ca e D http://74.125.77.132/search?q=cache:xkK ... clnk&gl=ro buna sau nu statia asta? ce e rau la ea? Link spre comentariu
AlpHso Postat Iulie 16, 2009 Partajează Postat Iulie 16, 2009 E destul de buna la banii ei. Am avut un Zmac 4200, pe care i-am dat-o unui maniac ce a reusit sa distruga doua subwoofere cu ea, la unu i-a rupt membrana iar la altul firele leonice. Amplificatorul a mai avut parte si de ceva scurturi iar unu dintre mosfetii de pe smps a luat foc dar amplificatorul merge in continuare.Acum are ceva probleme cu mufele rca care cred ca sau rupt din cauza vibratiilor dar le mai gadila putin si se rezolva treaba. Link spre comentariu
Vizitator C-NyK Postat Iulie 17, 2009 Partajează Postat Iulie 17, 2009 asadar final amplificator pentru domnu` ramane MacAudio Fearless 1000 urmeaza incinta...deschid alt topic sau pot continua aci?!? (sper sa rasp un moderator_) Link spre comentariu
Jimmy Postat Iulie 17, 2009 Partajează Postat Iulie 17, 2009 nu sunt moderator, dar, avand in vedere ca suntem la boxe si difuzoare, nu cred ca-i vreo problema daca continui aici. Link spre comentariu
Vizitator C-NyK Postat Iulie 18, 2009 Partajează Postat Iulie 18, 2009 ASADAR,ce incinta facem? cu gaurica...fara gaurica magnetul afara? ori inauntru?cate o parere va rog Link spre comentariu
ari_panterra Postat Iulie 18, 2009 Partajează Postat Iulie 18, 2009 pe ce masina va fi montat(sedan,hatchback,...)? Link spre comentariu
Vizitator C-NyK Postat Iulie 19, 2009 Partajează Postat Iulie 19, 2009 fiat doblo Link spre comentariu
ari_panterra Postat Iulie 19, 2009 Partajează Postat Iulie 19, 2009 cred ca e varianta ''de pasageri'' asa ca eu i-ti recomand un bassreflex sau daca vrei nebunie si in exterior,il poti monta pe un panou de 1,5-2m*2,in spatele ultimelor scaune ,cu magnetul la vedere(in sus) iar distanta dintre panou(bucata de pal,tego,etc)/difuzor si podea de 7-15cm,astfel vei optine o incinta band pass de ordinul 4 sau 6 in functie de etansarea panoului respectiv,incinta care va avea cele doua volume formate din volumul spatiului dintre podea si panou iar al doilea volum format din intreg spatiul habitaclului.varianta a doua e greu de realizat dar daca se ''nimereste'' dimensiunile optime rezultatele vor fi mult mai spectaculoase.succes! Link spre comentariu
Vizitator C-NyK Postat Iulie 19, 2009 Partajează Postat Iulie 19, 2009 ari hai sa ramanem pe "reflex" ca la ce ai descris tu mai sus, nu zic ca nu e exceptionala ideea, nu mi mai ramane loc in spate ( stii tu un sac de gogosari, unu de cartofi etc)ramanem pe reflex ...niste dimensiuni va rog ma gandeam la un 60`35`35....de fapt asta mi`a recomandat un omuletdeci ?? Link spre comentariu
AlpHso Postat Iulie 19, 2009 Partajează Postat Iulie 19, 2009 Incearca cu o cutie de 40-50 litri acordata la 35 hz. Oricum pe pagina oficiala nu da nici un parametru ts a incintei. Link spre comentariu
Vizitator C-NyK Postat Iulie 20, 2009 Partajează Postat Iulie 20, 2009 cineva care stie sa calculeze litrajul sa`mi dea si mie cateva dimensiuni va rog... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum