Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce amplificator auto necesita acest woofer ?!?

Vizitator C-NyK

Postări Recomandate

• Răspunsuri 44
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• BF37

7

• Jimmy

5

• paul14

3

• ari_panterra

3

Top autori în acest subiect

pai de obicei amplifurile in clasa D sant mono , de xxxW si daca nu au o denumire care sa sugereze acest lucru , cauta detalii pe pagina producatorului...Uite cateva bune si efrine ( nu sant in clasa D ) MAC AUDIO FEARLESS 4000 sau asta AUTO MAGNAT RX MONO sau asta CARPOWER MONACOR POWER-4/400 , unul in clasa D e peste 1000 lei

Link spre comentariu

E destul de buna la banii ei. Am avut un Zmac 4200, pe care i-am dat-o unui maniac ce a reusit sa distruga doua subwoofere cu ea, la unu i-a rupt membrana iar la altul firele leonice. Amplificatorul a mai avut parte si de ceva scurturi iar unu dintre mosfetii de pe smps a luat foc dar amplificatorul merge in continuare.Acum are ceva probleme cu mufele rca care cred ca sau rupt din cauza vibratiilor dar le mai gadila putin si se rezolva treaba.

Link spre comentariu
Vizitator C-NyK

asadar final amplificator pentru domnu` ramane MacAudio Fearless 1000 urmeaza incinta...deschid alt topic sau pot continua aci?!? (sper sa rasp un moderator_)

Link spre comentariu

cred ca e varianta ''de pasageri'' asa ca eu i-ti recomand un bassreflex sau daca vrei nebunie si in exterior,il poti monta pe un panou de 1,5-2m*2,in spatele ultimelor scaune ,cu magnetul la vedere(in sus) iar distanta dintre panou(bucata de pal,tego,etc)/difuzor si podea de 7-15cm,astfel vei optine o incinta band pass de ordinul 4 sau 6 in functie de etansarea panoului respectiv,incinta care va avea cele doua volume formate din volumul spatiului dintre podea si panou iar al doilea volum format din intreg spatiul habitaclului.varianta a doua e greu de realizat dar daca se ''nimereste'' dimensiunile optime rezultatele vor fi mult mai spectaculoase.succes!

Link spre comentariu
Vizitator C-NyK

ari hai sa ramanem pe "reflex" ca la ce ai descris tu mai sus, nu zic ca nu e exceptionala ideea, nu mi mai ramane loc in spate ( stii tu un sac de gogosari, unu de cartofi etc)ramanem pe reflex ...niste dimensiuni va rog ma gandeam la un 60`35`35....de fapt asta mi`a recomandat un omuletdeci ??

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări