marius2006 Postat Februarie 10, 2012 Partajează Postat Februarie 10, 2012 Salut! Mai zice cineva ceva pe aici? Adresa de ftp nu mai merge. M-ar interesa sa fac si eu acest proiect. Am gasit pe youtube asta dar nici urma de documentatie si fisiere hex, bin pentru pic. Merci! Link spre comentariu
albasete Postat Februarie 13, 2012 Partajează Postat Februarie 13, 2012 Eu am facut schema asta si functioneaza super: Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Noiembrie 7, 2013 Partajează Postat Noiembrie 7, 2013 faina schema albasete oare nu sar putea modifica sa scrie in limba materna ?si a doua are oare importanta daca pui ambele integrate pe aceas placa de cablaj? Link spre comentariu
albasete Postat Noiembrie 7, 2013 Partajează Postat Noiembrie 7, 2013 Pot fi puse si pe aceeasi placa, dar ideea este sa faci loc la receptorul IR. Montajul functioneaza atat cu butoane, cat si telecomanda. A fost modificat sa scrie in engleza, in romana nu mergea... Acesta este montajul facut de mine: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum